Новите лаптопи Summit на MSI са проектирани според златната пропорция

Offnews Последна промяна на 02 април 2021 в 10:09 6048 0

MSI_USB-C_Docking_Station_Gen

MSI представи новата си серия лаптопи Summit 2-в-1, които са проектирани според златната пропорция. Те бяха показани на специалното виртуално събитие “MSIology: Determined to Succeed 2021”. По време на виртуалното събитие MSI демонстрира различните стилове на работа и как серията MSI Summit може да освободи потенциала на потребителите и да ускори бизнеса и продуктивността.

Summit E13 Flip Evo, Summit E16 Flip – трансформиращи се лаптопи, които са най-добрите инструменти за натоварена работа

При демонстрацията домакинята се прехвърляше от офиса и кафенето до дома, показвайки как чисто новите лаптопи от серията Summit могат безпроблемно да се впишат в работата на потребителя, социалните поводи, семейното време и различни други сценарии. Тя демонстрира, че лаптопът е станал като партньор на работното място, най-добрият приятел, с който да се забавлявате заедно или лоялен помощник, който защитава вашите данни като помага да се справите с динамичните предизвикателства на новата модерна ера.

Новата серия Summit илюстрира перфекционизма на златното сечение с екран 16:10

Акцентът на новите трансформиращи се лаптопи MSI Summit 2-в-1 е перфектния дизайнерски ключ "Златното сечение". За да създаде най-доброто изживяване, MSI изучава естетичните закони в математиката и природата, и илюстрира съвършенството на златното сечение.

Потребителите могат да изберат 13-инчовия E13 или 16-инчовия E16 с по-голям екран според техните изисквания. Тук се случва вълшебството, когато дисплеят се разширява от съотношение 16:9 до 16:10, и предлага 10% повече видима площ, осигурявайки повече място за информация, по-малко превъртане и допълнително подобряване на производителността.

Що се отнася до шасито, Summit E13 Flip Evo и Summit E16 Flip могат да се обръщат на 360 градуса. Трансформиращият се дизайн е адаптивен към различни сценарии. Серията Summit може да бъде най-добрият инструмент по време на конференции и събития. Лаптопът може да бъде настроен да бъде презентационен монитор или просто да се използва за преглед на материали на конференции като таблет и да се обърне в режим „палатка“, за да се превърне в бяла дъска за водене на бележки по време на групова дискусия.

Освен това, благодарение производствения процес с ЦПУ, шаситата са тънки и елегантни, но по-здрави от всякога. С уникалната технология за екструдиране на алуминий шасито Summit E13 Flip Evo осигурява висока издръжливост, а пантите могат да работят продължително години наред.

Серията Summit предлага 150% увеличение на производителността и ултимативно бърз трансфер на данни

Summit серията не само е приятна за окото, но и мощна по отношение на производителността. Summit E13 Flip Evo е проектиран с най-новата платформа Intel Evo, оборудвана с 11-то поколение процесор Intel Core i7, който подобрява производителността със 150%, и графика Intel Iris Xe, която е 4,5 пъти по-бърза от предишната генерация UHD графика.

Освен това Summit E13 Flip Evo се представя с 10% по-добре от другите лаптопи 2-в-1 от същия клас и е идеален за търсещите бързо променящи се стилове на работа. За хората, които работят отдалечено, скоростта на трансфер е ключова! Серията MSI Summit, оборудвана с PCIe Gen.4 SSD, осигурява двойна честотна лента. В сравнение със стандартните USB интерфейси, Thunderbolt 4 осигурява четири пъти по-висока скорост. Освен това, Wi-Fi 6E значително подобрява скоростта и производителността на мрежата, благодарение на значително разширената честотна лента без смущения от други безжични устройства.

Виж още за:
Всички новини
За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!

Няма коментари към тази новина !