Новите Google Pixel 6 и Pixel 6 Pro може да поддържат по-бързи скорости на зареждане

Offnews Последна промяна на 20 август 2021 в 06:14 223 0

Google-Pixel-6-lineup-official-images-from-Google-800x533

Изглежда, че най-накрая може да видим по-бързи скорости на зареждане с пускането на предстоящите Google Pixel 6 и Pixel 6 Pro. Последните слухове предполагат, че ще получим това подобрение и дори нов Google Pixel Stand.

Устройствата Google Pixel са ограничени до 18 ватови скорости на зареждане от доста време. Изглежда обаче нещата са на път да се променят според 91mobiles. Източник на медията с псевдоним Yogesh Brar предполага значително увеличение на скоростите на кабелно зареждане. Той твърди, че новата серия Pixel 6 може да поддържа до 33 W, което е почти двойно на текущите скорости на зареждане в повечето устройства Pixel.

Освен това Брар посочва, че негови източници в Google са видели няколко 33 W адаптера за захранване в централата на компанията в Mountain View. Предполага се, че те са били използване за тестване, но са изпратени обратно на доставчиците им, тъй като няма да бъдат включени в комплектите на устройствата.

Тази информация предполага също, че ще получим повече решения за зареждане от Google, което могат да бъдат закупени отделно. Като се започне с 33 W адаптер, до нова версия на Google Pixel Stand, която може да дебютира заедно с новата серия Pixel 6. Говори се, че следващият Pixel Stand ще е с вградени вентилатори, което ни кара да вярваме, че ще доставя повече енергия, а това означава по-бързи скорости на безжично зареждане.

91mobiles споменава и, че може да се наложи да изчакаме още малко, за да станем свидетели на дебюта на сгъваемо устройство на Google, тъй като Yogesh Brar твърди, че Pixel Fold, или както и да се нарича то, е забавено. Той не намеква за точна дата на стартиране, но смята, че може да научим повече подробности за него по време на предстоящото събитие за Pixel 6.

Виж още за:
За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!

Няма коментари към тази новина !