Новите Echo Buds са с по-компактен дизайн

Offnews Последна промяна на 15 април 2021 в 11:58 6371 0

Echo_Buds,_Glacier_White,_Bag

Amazon представи второто поколение на безжичните си слушалки Echo Buds. Новите Echo Buds са с 20% по-компактни спрямо предшествениците си.

Кеъйсът за зареждане също е по-компактен. Слушалките са с нови отвори за изравняване на налягането в ушите. В комплект с тях идват четири накрайника с различни размери.

Включени са и два допълнителни аксесоара за оптимално задържане в ухото. Очаквано тук има технология за активно шумопотискане, разработена от компанията.

За целта се използват микрофони насочени навътре и навън. Echo Buds отново имат цялостна интеграция с гласовия асистент Alexa. Чрез тази функционалност може дори да се активира опцията за шумопотискане.

Ако сте изгубили слушалките си някъде в обхват на свързано устройство Echo, можете да ги откриете. Echo Buds включват и функционалност наречена VIP Filter. С нея получавате известия само от източниците, от които искате.

Издръжливостта на батерията с един заряд е до 5 часа с активирано шумопотискане и общо до 15 часа с включената в кейса батерия. Поддържа се технология за бързо зареждане. Кейсът може да се зарежда с кабел, а има версия и с безжично зареждане.

Echo Buds са с цена 120 долара, а варианта с безжично зареждане струва 140 долара. Те ще се предлагат в черен и бял цвят.

Всички новини
За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!

Няма коментари към тази новина !