Новият Studio Display на Apple работи с iOS 15.4

Offnews Последна промяна на 21 март 2022 в 06:35 406 0

studio display firm

Първите бройки от новия Studio Display вече пристигат при купувачите, а от отзивите става ясно, че има проблем с камерата, която възпроизвежда изображения с ниско качество. Това изглежда е бъг, а Apple вече е наясно с проблема и обяви, че ще пусне актуализация, която ще го отстрани.

Друг интересен факт за устройствот ообаче е, че то работи с не толкова персонализиран софтуер, колкото се предполагаше първоначално. Става въпрос за пълноценна iOS 15.4, която е и актуалната версия на операционната система за смартфони на компанията в момента.

За това първо писа MacRumors, след коментар на потребител. То се потвърди от настройките на дисплея, където версията на софтуера е отбелязана като 15.4 (Build 19E241) – същата компилация, която можете да намерите в телефона или таблета си.

Всъщост Studio Display е оборудван с чипа A13 Bionic, който захранва серията iPhone 11. Той има много мощност за обработка на висококачествено съдържание и се използва за функции като Center Stage и др. на камерата и монитора.

Идеята да се имплементира флагмански чип в монитор е доста интересна, а богатата собствена екосистема на Apple позволява лесното персонализиране на нужния софтуер. Както при всеки друг софтуер обаче, iOS 15 също има своите бъгове, за щастие своевременно отстраниявани от гиганта с редовни ъпдейти. Това означава, че потребителите няма да чакат дълго, за да получат актуализация за своите нови Studio Display.

Виж още за:
Всички новини
За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!

Няма коментари към тази новина !