Новият смарт часовник HAMMER Watch вече е в България

Offnews Последна промяна на 05 май 2021 в 12:20 5367 0

HAMMER Watch е първият часовник от портфолиото на марката HAMMER, известна досега на българския пазар преди всичко със своите смартфони. Часовникътима 1,3-инчов сензорен екран, GPS и сензори за измерване на пулса на китката, кръвното налягане и сатурацията. Отличава се с устойчивост, потвърдена със сертификат IP68, метална рамка и характерен дизайн. Както и други водещи продукти на производителя, Hammer Watch е проектиран в Полша от международен екип.

Разширяващото се предлагане на смарт часовници е добра новина за потребителите, които могат да изберат устройства според възможностите и потребностите си: цена, стил на живот и желани параметри. Все по-често също така клиентите купуват много продукти от един производител. Това дава възможност за създаване на технологична екосистема благодарение на допълващите се функционалности на отделните устройства.

Часовникът е проектиран с мисъл за потребителите на марката, които обръщат внимание на повишената устойчивост на устройствата от гледна точка на характера на извършваната работа или на честото пребиваване сред природата при различни атмосферни условия. Това са активни хора, които не се боят от предизвикателствата и които очакват устройствата им да изпълняват функцията си, независимо от обстоятелствата.

HAMMER Watch има подсилен корпус и метална рамка, т. е. пръстен, монтиран около корпуса. Допълнителна защита се осигурява от гумени амортисьори. Благодарение на големия контраст на циферблата, прочитането на данните от цветния 1,3-инчов дисплей е възможно и при пряка слънчева светлина. Смарт часовникът е предназначен за активни хора, които спортуват на чист въздух.

Устройството се отличава също така с водоустойчивост и прахоустойчивост съгласно сертификат IP68 (включва потапяне до 1,5 m до 30 минути). GPS, сензор за измерване на пулса и пулсов оксиметър позволяват мониторинг на ефектите от физическата активност в рамките на 8 предварително зададени спортни профила: ходене, бягане, катерене, колоездене, плуване, футбол, бадмингтон, баскетбол. Батерията с капацитет 440 mAh осигурява 10 дни работа на часовника при нормално използване или 10 часа в режим на тренировка (активиран GPS и измерване на пулса). В комплекта на часовника е включена и втора каишка.

Смарт часовникът е съвместим със системите Android и iOS. Благодарение на приложението „Hammer Watch“ (налично на български език) след синхронизирането на часовника с мобилен телефон могат да се получават съобщения за обаждания и SMS-и.

Всички новини
За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!

Няма коментари към тази новина !