Новият Moto Tab G20 току-що се появи в Google Play Console

Offnews Последна промяна на 20 август 2021 в 05:59 160 0

Moto-Tab-G20-leak-2

Единствените компании, които все още се фокусират сериозно върху бизнеса с таблети са Samsung и Apple, но изглежда, че Motorola може да се върне на сцената. Новият Moto Tab G20 току-що се появи в Google Play Console, разкривайки някои важни спецификации на предстоящия таблет.

Списъкът ни дава представа какво да очакваме. Той разкрива процесора, разделителната способност на дисплея, версията на Android и още няколко интересни подробности.

Moto Tab G20 ще има резолюция 800 х 1280 с плътност на пикселите 240ppi, което сочи 8 инчов екран. Таблетът се захранва от чипсет MediaTek MT8768A, който е Helio P22T. Той ще има 3 GB RAM, но паметта за съхранение все още не е известна.

Moto Tab G20 ще работи с Android 11 по подразбиране, въпреки, че очакваме да видим някои от уникалните функции на Motorola. Съобщава се, че батерията му ще е с капацитет 5100 mAh. Що се отнася до камерите, задната ще е 5 мегапикселова, а предната – 2 мегапикселова.

Все още не е ясно кога ще бъде обявен новият Moto Tab G20. Известно е обаче, че устройствата, които изтичат през Google Play Console, често не се забавят много, така че това ще се случи най-вероятно в следващите седмици.

Пазарът на таблети все още е доминиран от iPad на Apple с 55.18%, въпреки че Samsung също има значителен дял от 26.22%, според StatCounter. Lenovo и Motorola не са известни с производството на премиум таблети, но Lenovo произвежда някои устройства от нисък и среден клас.

Виж още за:
Всички новини
Най-четени Най-нови
За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!

Няма коментари към тази новина !