Новият Garmin Enduro е скъп смарт часовник със соларно зареждане

Offnews Последна промяна на 18 февруари 2021 в 06:20 6100 1

Garmin-Enduro-800x450

Garmin пусна нов интелигентен часовник Enduro, който предлага соларно зареждане. Според компанията, то удължава живота на батерията до 65 дни. Enduro разполага с GPS поддръжка и дълъг списък функции за проследяване на фитнес и тренировки.

Цената му е 799,99 щ. долара за стоманения и 899,99 щ. долара за титаниевия модел. Часовникът вече е достъпен за поръчка в САЩ. Подробностите за наличности на останалите пазари, все още са неизвестни.

Garmin Enduro е предназначен за спортисти и любители на фитнеса. Снабден е със слънчева леща, наречена Power Glass, която позволява удължаване на живота на батерията, чрез соларно зареждане при употреба. Посочва се, че издържа до 70 часа в GPS режим, които могат да се удължат до 80 със соларното зареждане.

Часовникът разполага с 1.4 инчов видим на слънчева светлина, трансфлективен дисплей с резолюция 280 х 280 пиксела. Идва с поддръжка на глобални навигационни сателитни системи GNSS, за да предложи GPS, GLONASS и Galileo свързаност.

Сензорите му включват висотомер, барометър и 3-осен електронен компас. Enduro се предлага с водоустойчив дизайн 10АТМ и функции като VO2 Max и ClimbPro за подобрено обучение. Той идва с режим за възстановяване, който ви съветва кога да почивате, преди да започнете следващата тренировка и дава препоръки за ориентиране и обучение.

Всички новини
Най-четени Най-нови
За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!

19.02 2021 в 07:54

Той е АБСОЛЮТНО същият като fénix 6X Pro Solar, който излезе преди една година и малко. Характеристиките са 1:1. Единствената разлика са тези грозни каишки, които се цапат и трябва да ги переш.