Новият 32-инчов телевизор на realme с Android TV и Dolby Audio струва едва 256 американски долара

Offnews Последна промяна на 24 юни 2021 в 17:32 6889 0

realme-Smart-TV-Full-HD-32-inch-B

Компанията realme представи нов смарт телевизор от фамилията Smart TV Full HD. Една от най-характерните особености на това устройство е сравнително неголемият екран с размер на диагонала 32 инча и стандартната Full HD резолюция от 1920х1080 пиксела. Устройството работи под управлението на операционната система Android TV с поддръжката на магазина Google Play и Chromecast.

Новият интелигентен телевизор Smart TV Full HD е оборудван с 32-инчов (80 см) екран с Full HD разделителна способност, 85% покритие на NTSC цветовото пространство, максимална яркост 400 кандела на квадратен метър и с поддръжката на функционалността Chroma Boost Picture Engine за повишаване яркостта и наситеността на изображението.

Телевизорът се базира на 4-ядрена SoC на MediaTek с интегрирания графичен ускорител Mali-470 MP3. Налични са 1 GB оперативна памет и 8 GB флаш диск. Интерфейсите не са малко - три HDMI (единият с ARC), два USB, SPDIF и DVB-T2. За осъществяване на интернет връзка е предвиден стандартен Ethernet конектор, Wi-Fi и Bluetooth 5.0 модули за безжична връзка.

Качественият звук се осъществява от 4 говорителя с обща мощност 24 W. Поддържа се технологията Dolby Audio за подобряване на аудио възпроизвеждането.

Продажбите на смарт телевизора Smart TV Full HD стартираха първоначално в Индия при цена 256 щ. долара. Възможно е в края на лятото устройството да се появи и в Европа.

Всички новини
За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!

Няма коментари към тази новина !