Нови снимки на сгъваемия телефон на Xiaomi

Offnews Последна промяна на 17 март 2021 в 14:07 5853 0

mix2

Вече от доста време знаем, че Xiaomi подготвя смартфон със сгъваем екран. Той би трябвало да се появи по-късно през настоящата година.

Междувременно преди няколко месеца видяхме и снимки на предполагаемото устройство. Сега имаме достъп и до още кадри на модела, които показват задната му част.

Очаква се той да е позициониран в серията Mi Mix и да е със сгъващ се навътре дисплей. Това е по подобие на серията Galaxy Fold и анонсирания наскоро Huawei Mate X2.

От снимките виждаме отливката на конструкцията, което означава, че липсват останалите хардуерни елементи. Все пак става ясно, че продуктът ще има тройна камера в секция с хоризонтално разположение.

Изненада е, че телефонът ще е част от серията Mi Mix. Това е така, тъй като последното попълнение в нея е анонсираният преди над две години Mi Mix 3.

От друга страна обаче ходът би имал логика, тъй като в линията обикновено виждаме устройства с по-неконвенционален дизайн. Със сигурност едва ли ще се наложи да чакаме дълго, преди да научим повече за това устройство.

За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!

Няма коментари към тази новина !