Нови смарт часовник и безжични слушалки от ZTE

Offnews Последна промяна на 01 април 2021 в 14:06 5951 0

gsmarena_007

ZTE представи в Китай редица нови продукти. Сред тях са смартфоните от серия S30, смарт часовникът Watch GT, както и изцяло безжичните слушалки LiveBuds SE. Сега ще ви запознаем именно с новите носими джаджи на компанията.

Часовникът Watch GT предлага кръгъл AMOLED екран с диагонал 1.39 инча. Корпусът му е от алуминиева сплав, а теглото е едва 30 грама. Има и силиконови каишки, които се предлагат в черен, сив, оранжев, жълт и син цвят.

Watch GT може да проследява сърдечния пулс, нивата на кислород в кръвта, съня и стреса. Сред другите му характеристики са вграден GPS и 5ATM сертификация за водоустойчивост. Поддържа се проследяването на 16 вида тренировки.

Часовникът може да показва известията от свързания смартфон, да снима с камерата му, а и да управлява музикалния плейбек. Очаквано има избор между множество циферблати.

По данни на компанията с един заряд е възможно постигането на 15 дни автономия при нормална употреба. В режим на пестене на енергия е възможно този период да се удължи до 23 дни. ZTE Watch GT струва 90 долара в Китай.

Слушалките LiveBuds SE са от тип за поставяне в ухото и имат издължени стебла. Те се предлагат в черен и бял цвят и имат кейс за зареждане с овална форма. Конструкцията им е със сертификация IPX4 за устойчивост на дъжд и пот.

Моделът има технология за шумопотискане по време на разговори и може да издържи до една седмица с един заряд с включената в кейса батерия. Цената на LiveBuds SE в Китай е 23 долара.

Всички новини
За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!

Няма коментари към тази новина !