Нови рендери разкриват предстоящия Moto E32

Offnews Последна промяна на 19 април 2022 в 06:47 517 0

Moto E32

Нови рендери разкриват предстоящия бюджетен смартфон - Moto E32. Те бяха публикувани в Twitter от Bestopedia и Sudhashu Ambhore.

Въпреки че серията Moto E се състои от изключително достъпни телефони, тя не е сред любимите на феновете. Motorola като че ли се съсредоточи повече върху разширяването на серията Moto G и до някъде върху високия клас устройства.

Току-що изтеклият Moto E32 обаче привлича вниманието, но за съжаление с промяна в отрицателна посока. Той може би ще се окаже един от малкото телефони на компанията без 3.5 мм жак за слушалки – тенденция, която започна да навлиза на пазара още през 2016 година с iPhone 7 на Apple.

Moto E32 ще е може би първият достъпен модел на Motorola, който ще пренебрегне традиционния начин за свързване на слушалки, което едва ли ще се хареса на потребителите. Освен това рендерите сочат, че той ще изглежда много подобон на G52, G31, G41 и G51.

Става въпрос за стандартен дизайн в средния и ниския сегмент телефони с централно изрязана селфи камера, тънки рамки и ясно забележима брадичка. Освен това Moto E32 разполага с вертикално разположена тройна камера, от която се очаква да предложи 50 мегапикселов основен сензор.

Предполага се, че устройството ще има странично разположен скенер за пръстови отпечатъци и USB Type-C порт. По отношение на вътрешните спецификации няма много информация, но може би Moto E32 ще разполага с до 6 GB RAM и 128 GB памет, процесорът ще е MediaTek Helio G85, а батерията ще е с капацитет от 5000 mAh и 10W зареждане.

Не е ясно кога Motorola ще обяви Moto E32, нито цената или регионите, в които ще се продава, но очакваме да научим повече за него в следващите месеци.

Виж още за:
Всички новини
За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!

Няма коментари към тази новина !