Нови рендери показват дизайна и цветовете на Moto Edge X30

Offnews Последна промяна на 09 декември 2021 в 07:07 431 0

Motorola Moto X30 back design leak

Motorola официално ще представи Moto Edge X30 днес. Точно преди анонса обаче, се появиха нови рендери, които ни дават представа какво да очакваме.

Спецификациите на устройството също изтекоха по-рано и то най-вероятно ще се окаже първото, захранвано от новата платфорва Qualcomm Snapdragon 8 Gen 1. Motorola сподели изображенията в китайската социална мрежа Weibo:

Въпреки, че още няма официална информация за Moto Edge X30, ето какво знаем до момента. Освен, че щеес захранва от Snapdragon 8 Gen 1, опциите за памет не са ясни, но се очаква да видим поне 8 GB RAM.

Що се отнася до дисплея, предишни слухове сочат, че той ще е 6.67 инчов, а компанията потвърди, че ще се предлага с честота на опресняване от 144 Hz и ще е сертифициран за HDR10+. Ще има отвор, в който ще се разполага 60 мегапикселовата селфи камера. Може камерата да е и под дисплея, но това ще е ексклузивно за X30 Edge Pro.

Задната камера на устройството ще е тройна с 50 мегапикселов основен и 50 мегапикселов ултраширок сензор, допълнени от един 2 мегапикселов. Батерията ще е с капацитет от 5000 mAh и поддръжка на 68W бързо кабелно зареждане.

Няма да се наложи да чакаме много, за да разберем дали всичко това е истина. Moto Edge X30 ще бъде представен днес, а продажбите се очаква да стартират от 15 декември. Все още обаче не е ясно дали устройството ще излезе извън Китай.

Виж още за:
Всички новини
За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!

Няма коментари към тази новина !