Нови детайлни изображения показват Nokia 6.3

Offnews Последна промяна на 08 януари 2021 в 12:43 6686 0

Untitled3

Благодарение на лийкъра @OnLeaks разполагаме с детайлни изображения на бъдещия Nokia 6.3 или Nokia 6.4. След редица отлагания на премиерата му изглежда моделът ще бъде представен не по-късно от април тази година.

Той ще предложи екран с диагонал 6.45 инча и капковиден прорез, в който е поставена селди камерата. Корпусът ще е с размери 164.9 х 76.8 х 9.2 мм (10.1 милиметра дебелина при секцията с основната камера).

Телефонът има четворна основна камера в кръгла секция на гърба. Засега няма потвърдена информация за състава ѝ, но най-вероятно може да видим 24-мегапикселов сензор и технология от Zeiss.

Една от отличителните разлики спрямо предшественика на модела е преместването на четеца на отпечатъци. Той ще е вграден в бутона за включване, а няма да е на гърба. Този и бутоните за звука са отдясно на конструкцията.

Отляво има слот за карти и отделен бутон за Google Assistant. Моделът ще има и жак за слушалки, който е отгоре на корпуса. Отдолу може да са отворът за високоговорителя и USB Type-C порт.

Преди време капацитетът на батерията на Nokia 6.3 се появи онлайн на уеб сайта за сертифициране TUV Rheinland. Батерията от 4500 mAh се доставя с номер на модела CN110, а по-голямата с капацитет от 5000 mAh е с номер WT340.

По-рано се съобщаваше, че Nokia 6.3 ще е с четворна задна камера с оптика Zeiss, с 24 мегапикселов основен, 12 мегапикселов ултраширок и два 2 мегапикселови сензора за дълбочина и макро.

Очакваше се компанията да представи Nokia 6.3 и Nokia 7.3 заедно с Nokia 9.3 PureView през ноември миналата година, но това така и не се случи.

Виж още за:
Всички новини
Най-четени Най-нови
За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!

Няма коментари към тази новина !