Нови данни за параметрите и цената на Redmi 20X

Offnews Последна промяна на 06 април 2021 в 12:40 5638 0

redmi 20x

Брандът на Xiaomi, Redmi се подготвя да представи нов бюджетен модел. Става дума за Redmi 20X, който е възможно да е предназначен само за Китай, но предстои това да бъде потвърдено.

За предстоящата му премиера подсказва споделен в Twitter рекламен постер. Има вероятност той да дебютира по същото време като предшественика си Redmi 10X, а именно през юни.

От споделеното изображение виждаме телефона в зелен, син и бял/сребрист. Секцията с основната камера е правоъгълна, а отворът за селфи камерата е централно в горната част на дисплея.

Сред основните параметри се очаква да е чипсетът Dimensity 700 като ще са налични 5G свързаност, до 6GB RAM и 128GB памет за файлове. Ще има и тройна основна камера с 48-мегапикселов сензор.

Дисплеят може да е с диагонал 6.5 инча, резолюция Full HD+ и честота на опресняване 90 херца. Селфи камерата може да е с 8MP сензор. Сред останалите параметри е и батерия с капацитет 5000 mAh и мощност на зареждане до 18 вата.

освен това има поставен отстрани на корпуса четец на отпечатъци, а в софтуерно отношение ще бъде използвана Android 11 с MIUI 12. Стартовата цена на Redmi 20X може да е около 150 долара в Китай.

Всички новини
Най-четени Най-нови
За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!

Няма коментари към тази новина !