Нови данни за бъдещия Xiaomi Mi MIX 4

Offnews Последна промяна на 29 юни 2021 в 15:33 4616 0

mi mix 4 leak

Очаква се Xiaomi да представи новия си флагман в серията Mi MIX през третото тримесечие на настоящата година. Това ще представлява завръщането на линията след няколко пропуснати години.

Според данни от веригата за доставки на компоненти, новото устройство ще е с вградена под дисплея селфи камера. Mi MIX 4 ще е първият, който ще използва подобна технология.

Освен това устройството ще е със специален дисплей от Huaxing Optoelectronics. Той ще е оптимизиран за работа с вградената камера, но ще е ограничен до резолюция от 1080p.

Xiaomi ще използва второ поколение на технологията за вградена под панела камера, която ще позволи значително по-добри резултати. Това ще е възможно и благодарение на оптимизирани алгоритми.

Дизайнът на екрана ще е безрамков от четири страни, което ще даде по-голяма ефективна площ. AMOLED панелът може да е с диагонал около 6.67 инча. Очаква се и поддръжката на висока честота на опресняване.

Сред останалите параметри ще са и поддръжка за UWB, както и чипсет Snapdragon 888+, батерия с капацитет 4500 mAh с бързо зареждане при 120W и безжично до 70W.

Виж още за:
Всички новини
Най-четени Най-нови
За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!

Няма коментари към тази новина !