Нова соларна външна батерия от Sandberg зарежда телефони и компютри в движение

Моделът е с капацитет 20 000 милиамперчаса, което е достатъчно да обезпечи нуждите от ток на един човек за цяла седмица. В добавка разполага и с шест слънчеви панела

Offnews Последна промяна на 12 септември 2023 в 18:52 516 0

Solar 6-Panel Powerbank 20 000
Solar 6-Panel Powerbank 20 000

Sandberg представи новата си сгъваема соларна външна батерия Solar 6-Panel Powerbank 20 000, която вече е достъпна и на българския пазар. Тя е част от серията Sandberg Active и е оборудвана с шест сгъваеми слънчеви панела. Особено подходяща е за туризъм, разходки и пикници в парка, работа на открито и други активности далече от електропреносната инфраструктура.

Моделът е с капацитет 20 000 милиамперчаса, което е достатъчно да обезпечи нуждите от ток на един човек за мобилни устройства за цяла седмица. В добавка разполага и с шест слънчеви панела.

„Ние сме изключително доволни от гъвкавостта на тази външна батерия. Дори понякога да ви е нужна пълната комбинация с всички слънчеви панели, то в други ситуации външната батерия ще е достатъчна. А тогава няма нужда да носите комплект слънчеви панели с шест връзки заедно с нея“ - посочва Ерлинг Хоф Петерсен, директор „Продажби“ в Sandberg A/S.

Слънчевите панели могат да се прикрепят към батерията само с щракване, при което се получава комбинирано устройство или да бъдат отстранени според нуждите. Ако бъдат разгънати напълно, те имат обща мощност от 7,5W на силно слънце – достатъчно за пълно зареждане на смартфон за няколко часа.

Както самата батерия, така и панелите имат стилен и изчистен дизайн и са относително компактни за капацитета си. Тя е оборудвана с три мощни порта, благодарение на които можем да зареждаме няколко устройства едновременно. При това на висока скорост, тъй като външната батерия може да генерира до 56W общо. Тя, както и слънчевите панели, отговарят на IPX4 стандарта за водоустойчивост и могат да се закрепят за раница или палатка с помощта на карабинери.

Повече информация за батерията е достъпна на адрес:
https://www.technopolis.bg/bg/V%C3%A0nshni-baterii/SOLARNO-ZARYaDNO-SANDBERG-20000MAH/p/501051

Всички новини
Най-четени Най-нови
За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!

Няма коментари към тази новина !