Нов теч добавя подробности за следващите безжични слушалки на Sony

Offnews Последна промяна на 11 май 2021 в 07:29 5222 0

1000XM4.5

Следващите безжични слушалки на Sony най-сетне ще са с перфектни размери, заоблен компактен профил и може да дебютират през юни. Това сочи ново изтичане по адрес на Sony WF-1000XM4.

Всъщност предишният модел на компанията WF-1000XM3 се класира сред най-добрите TWS слушалки. Има обаче една област, в която изостава от конкуренцията и това е обемният профил и по-големите размери.

Стартирали в края на 2019 година, слушалките на Sony отдавна се нуждаят от ъпгрейд. Сега имаме малко повече информация за това как ще изглежда следващото поколение шумоподтискащи безжични слушалки на компанията.

TheWalkmanBlog сподели рендери на Sony WF-1000XM4, които разкриват редизайн и още няколко подобрения. Започвайки с дизайна трябва да отбележим черният цветен профил с медни акценти. Обемистият дизайн е отстъпил в полза на по-азкръглена форма, подобна на тази на Galaxy Buds Pro.

Изтеклите изображения ни дават поглед върху обезвъздушителя за освобождаване на налягането, щифтовете за зареждане, чувствителното на допир външно покритие и инфрачервения сензор за откирване на ухото, който ще даде възможност за автоматично паузиране при изваждане на слушалките.

Като цяло конструкцията е много по-компактна, което означава, че Sony WF-1000XM4 ще са по-удобни за носене, в сравнение с обемистите си предшественици. По-важното в доклада обаче е, че се споменава Hi-Res audio поддръжка и 6 часа възпроизвеждане LDAC с едно зареждане.

Разбира се слушалките ще поддържат Active Noise Cancellation, Ambient mode и пълен контрол с еквалайзер. Калъфчето за зареждане също е по-малко, а докладът отбелязва, че изходът за зареждане е увеличен до 5V/140 mA. Вероятно ще има и безжично зареждане.

За съжаление няма информация за степента на водо и прахо устойчивост. Споменава се обаче възможността Sony WF-1000XM4 да дебютират още следващия месец, което означава, че скоро ще научим повече подробности за тях.

Виж още за:
Всички новини
Най-четени Най-нови
За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!

Няма коментари към тази новина !