Нов калъф за телефон - как да направим правилния избор

Offnews Последна промяна на 27 август 2021 в 19:36 171 0

guwW6rkxiYI

 

Отделяме много време за избора на нов телефон, но можем ли да кажем, че правим същото и по отношение на предпазните аксесоари, като например калъфа? Някои ще споделят мнение, че да, има основание да насочим вниманието си към взискателната селекция на надежден гръб, но други ще си кажат, че дори и без него, използването на мобилния апарат отново би могло да бъде приятно и нискорисково.  

Така ли е наистина или именно от качествения калъф зависи какво ниво на защита ще осигурим на смартфона си, колко удобна ще е работата с него (тук се визира най-вече захватът), колко ще ни допада неговата крайна визия и така нататък. На тези въпроси отговарят специалистите от etuo.bg, които приканват да се отнесем отговорно към коректната експлоатация на телефона.  

калъфи за телефони

Защо трябва да използваме смартфона с калъф

Не просто важно и препоръчително, но дори и задължително е да се сдобием с калъф за телефон от най-висок клас, който да ни допада в естетически аспект, но и по отношение на експлоатационните си качества. Причините да извършим подобна покупка са редица, а именно:

  • По-дълъг живот за смартфона; 
  • По-непосредствена, оригинална и ефектна визия - благодарение на кейс с модерен дизайн (може и персонализиран) се постига именно това; 
  • Нулев риск от надраскване и дори счупване в случай на падане или удари;
  • Предпазване от навлизане на прах във вътрешността на устройството - особено важна причина да не пропускаме употребата на кейс за телефон; 
  • Защита от намокряне - никой не е застраховат от поливане на апарата с вода или други течности, които, ако попаднат в механиката, могат да я повредят безвъзвратно.  

При наличието на такова голямо изобилие от кейсове за телефони, достъпни цени и голям избор от разни други аксесоари, осигуряващи устойчивост и надеждност, би било необяснимо да не изберем подходящите за модела мобилно устройство предпазни калъфи с високо качество на използваните материали за изработка. Можем да го направим и онлайн, без да посещаваме физически магазин и да отделяме от ценното си време - etuo предлага именно такава възможност.  

Как да изберем подходящ вид

Най-важното условие е да се уверим, че калъфът за телефон е изработен с всички нужни отвори, за да можем да използваме бутоните и изходите безпроблемно. Друго условие при избора на кейс е да се уверим в качеството на материалите за изработка, да обърнем внимание на дизайна, прилепването и разнообразието от дизайни. Колкото по-устойчив и стабилен е гърбът, толкова по-голяма защита ще може да осигури той за устройството. Към важните критерии за избор се причислява и цената, която е водеща, но не и определяща.  

 

За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!

Няма коментари към тази новина !