Нов доклад разкрива последните подробности за POCO X3 Pro

Offnews Последна промяна на 17 март 2021 в 05:52 5709 0

poco-x3-1599126167

POCO наскоро обяви датата на стартиране на своя следващ смартфон. POCO X3 Pro ще дебютира на 22 март, а събитието ще се излъчва на живо в YouTube.

Голяма част от спецификациите на устройството вече са известни, благодарение на множество изтичания, а сега знаем дори цветовите опции и цените. Нов доклад, забелязан от Daelntech сочи, че POCO X3 Pro ще се предлага с 6/128 GB памет на цена от 269 евро и 8/256 GB – за 319 евро.

Говори се, че двата модела ще се продават в три цветови варианта - Frost Blue, Metal Bronze и Phantom Black и това се потвърждава от вече публикувани рендери на устройствата от Ишан Агарвал в Twitter.

Изображенията разкриват както предната, така и задната част на телефона и носят доста информация. Камерата ще е четворна в кръгъл модул и изглежда ще има странично монтиран скенер за пръстови отпечатъци от дясната страна на устройството.

POCO X3 Pro е оборудван с Full HD+ дисплей, който може би ще предложи 120 Hz честота на опресянване, но все още не е известно дали ще е LCD или AMOLED. Може би ще се захранва от Snapdragon 860 и ще има батерия с капацитет 5200 mAh.

Междувременно POCO не споделя никакви подробности за телефона и се очаква да научим официалния списък характеристики на 22 март.

Виж още за:
Всички новини
За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!

Няма коментари към тази новина !