Нов 27 инчов iMac Pro може да дебютира през първата половина на 2022 година

Offnews Последна промяна на 14 декември 2021 в 07:18 158 0

Apple-iMac-Pro-1

Изглежда, че Apple се готви за следващата голяма стъпка в прехода си от Intel към Apple Silicon. Последната информация разкрива, че компанията може да обяви нов iMac Pro през първата половина на 2022 година. Най-хубавото е, че машината се очаква да разполага с miniLED дисплей и други страхотни нови функции.

Според Рос Йънг и Display Supply Chain, новият 27 инчов iMac Pro ще пристигне през пролетта на следващата година, което означава, че можем да очакваме и нов, по-мощен iMac между март и юни. С други думи, следващото пролетно събитие на Apple може да е също така вълнуващо, както и това тази година.

“Представянето на 27 инчовия iMac Pro с miniLED, 120 Hz променливо опресняване и оксидни задни платки се очаква през пролетта, тъй като компанията въвежда своята ProMotion технология в iMac. Apple е единствената голяма марка с miniLED таблет и единствената с miniLED лаптоп. Ще се промени ли това през 2022 година? Ще видим.”, пише Йънг.

Слуховете предполагат, че този нов 27 инчов iMac Pro ще разполага с miniLED дисплей, подобен на този, който намираме в MacBook Pro. Също така се казва, че той ще поддържа 120 Hz ProMotion честота на опресняване, а най-хубавото е, че може да включва същите чипове M1 Pro и M1 Max, които бяха обявени с най-новите 14 и 16 инчови MacBook Pro лаптопи.

Рос споменава и други устройства на Apple, включително нов OLED iPad и MacBook, но те биха могли да пристигнат “най-рано до 2023, по-вероятно през 2024 година”. Той също така споменава и сгъваемо усторйство, но не е ясно дали говори за iPhone или друга джаджа. AR очилата на компанията също са споменати, като Йънг твърди, че “прогнозите за обем изглеждат ниски за следващата година, така че цената трябва да е прекалено висока”.

Тази година Apple Spring Loaded Event разкри AirTags, нови iMac, iPad Pro и други страхотни устройства. Това означава, че няма да е изненада да видим iMac Pro и още нови продукти на пролетното събитие на компанията догодина.

Виж още за:
За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!

Няма коментари към тази новина !