Nothing ще представи първите си слушалки на 27 юли

Offnews Последна промяна на 30 юни 2021 в 12:57 5059 0

nothing

Карл Пей, съоснователят и лице на технологичната компания Nothing, съобщи, че първият ѝ продукт ще бъде представен на 27 юли. Става дума за безжичните слушалки Nothing ear (1).

В изявлението влизат и леки подсказки за бъдещия продукт. Зад него стоят GV и инвеститори като Тони Фадел (създателят на iPod) и създателят на съдържание в YouTube Кейси Нейстат.

Обявената цел на Nothing изглежда е да премахне бариерите между хората и технологиите, за да създаде безпроблемно дигитално бъдеще. Засега няма конкретни данни за бъдещите слушалки.

Засега е ясно, че те ще бъдат разпространявани от Smartech, онлайн и през магазините Selfridges. Що се отнася до Nothing, нейната концепция е изградена върху три елемента, които ще задвижват философията на дизайна – безтегловност, без усилие и безвремие.

“Това са принципите, които ръководят нашия продуктов дизайн през последните нколко месеца. Очакваме с нетърпение да ви покажем как той ще оживее чрез първите ни продукти това лято”, написа компанията в публикация в блога си.

Няма повече информация за предстоящите безжични слушалки Nothing Ear1, така че ще се наложи да изчакаме още малко, за да видим какво е създал бившият съосновател на OnePlus с новата си марка.

Всички новини
За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!

Няма коментари към тази новина !