Nothing планира да пусне 5 нови продукта

Offnews Последна промяна на 04 ноември 2021 в 06:21 220 0

Nothing-logo

Базираната в Лондон технологична компания Nothing представи първото си устройство през август - безжичните слушалки Ear (1). Съоснователят на компанията Карл Пей наскоро отбеляза, че е изминала една година от нейното основаване.

Пей посочи още, че Nothing е доставила 180 000 броя слушалки в световен мащаб, има поръчки за 320 000, а общата прогноза е 600 000 бройки. Сега в интервю за India Today Ману Шарма, вицепрезидент и генерален мениджър на Nothing обяви, че нови пет продукта са в процес на разработка и скоро ще бъдат на пазара.

Според Шарма един от новите продукти ще излезе съвсем скоро – до края на тази година. Той не разкри в кои категории ще са предстоящите продукти, но според последните слухове се очаква компанията да пусне Power Bank тази година и смартфон в началото на следващата.

Останалите три устройства най-вероятно ще са в категорията лайфстайл и ще бъдат представени през 2022 година. Компанията наскоро обяви партньорство с Qualcomm и ще пусне нови продукти, базирани на платформата Snapdragon.

Любопитното е, че Nothing наскоро разкри кодовите имена Abra и Arceus, които всъщност са названия на покемони от хитовата игра Pokemon Go, а кодовото име на Ear (1) е Aipom. Това означава, че Abra може да е названието на външната батерия, а Arceus – на смартфона, двете устройства, които се очакват най-скоро.

Това, което придава повече тежест на историята е Essential. Марката беше собственост на Анди Рубин, създателят на Android, а отчетите сочат, че Nothing е на път да я придобие. Всъщност самият Карл Пей разкри, че сделката ще осигури на компанията търговските марки, които Essential притежава, а те от своя страна може би стоят зад бъдещите й продукти.

Виж още за:
Всички новини
За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!

Няма коментари към тази новина !