Nothing Ear (1) вече са официални

Offnews Последна промяна на 28 юли 2021 в 06:25 4497 0

nothing-ear-1-product

Новите слушалки Nothing Ear (1) вече са официални и предлагат множество страхотни функции. Те се отличават със зашеметяващ дизайн и превъзходно потребителско изживяване, но не и с висока цена.

Още през януари Карл Пей стана главен изпълнителен директор и съосновател на Nothing, нова компания, чиято цел беше да направи промяна в света на технологиите. Карл Пей посочи, че “Мисията на Nothing е да премахне бариерите между хората и технологиите и хората, за да създаде безпроблемно дигитало бъдеще. Компанията вярва, че най-добрата технология е красива, но естествена и интуитивна за използване. Когато е достатъчно напреднала, тя трябва да изчезне на заден план и да се чувства като нищо”. Точно това и получаваме с новите Nothing Ear (1).

Дългоочакваните безжични слушалки се отличават с емблематичен прозрачен дизайн и първокласно потребителско изживяване. Те осигуряват до 34 часа време за възпроизвеждане с калъфа си за носене, активно шумоподтискане и мощен 11.6 драйвер, за да дадат на потребителите невероятно звуково изживяване само срещу 99 долара.

“Nothing Ear (1) е глътка свеж въздух на претрупания и безличен пазар, определяща тона на предстоящия ни свързан дигитален свят. Те съчетават модерна технология, прецизно инженерство и новаторски дизайн на невероятна цена“.

https://www.youtube.com/watch?v=3Oz5wsfcY6I

Прозрачният дизайн на слушалките ни позволява да видим всичко, което се намира в тях. Плюс това те тежат само 4.7 грама, имат отвори за освобождаване на налягането, ергономично прилягане и персонализируеми силиконови накрайници, за да дадат на потребителите усъвършенстван комфорт. Получваме и три микрофона с висока разделителна способност, които ни дават ANC, който може да се регулира между лек и максимален режим, в зависимост от това до колко искате да блокирате външния шум. Слушалките разполагат и с транспарантен режим, който ви позволява да чувате заобикалящите ви звуци.

Nothing Ear (1) разполагат с технология Clear Voice за силни и ясни обаждания и ще можете да ги използвате в продължение на 5.7 часа без прекъсване, преди да се наложи да ги поставите обратно в кутията за зареждане, която е съвместима с всички Qi безжични зарядни. Те са снабдени и с Find My Earbud, EQ, персонализация на жеста чрез приложението Ear (1), In-Ear Detection и Fast Pairing. Освен това Nothing Ear (1) са устойчиви на пот и водни пръски.

Слушалките ще бъдат достъпни в ограничени количества на 31 юли, а отворените продажби започват на 17 август в 45 държави.

Виж още за:
Всички новини
Най-четени Най-нови
За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!

Няма коментари към тази новина !