Nokia G21 може да пристигне с уникален чипсет

Offnews Последна промяна на 07 февруари 2022 в 06:59 404 0

Nokia G21 renders

Nokia пусна на пазара редица бюджетни смартфони. Сега ново изтичане сочи, че компанията работи върху нов такъв модел, наречен Nokia G21.

Интересното при този смартфон е, че той няма да се захранва нито от чипсет MedaiTek, нито от Qualcomm Snapdragon. Вместо това се посочва, че предстоящият Nokia G21 ще се захранва от процесор UniSoc T606.

Дизайнът и спецификациите на наследника на Nokia G20 изтекоха в интернет пространството. Не е изненадващо, че дизайнът на смартфона не е итересен. Вместо това, изненадата ще е под капака.

Спаред слуховете Nokia N21 ще има 6.5 инчов HD+ 1600 х 720 пиксела дисплей, 1.6 GHz осемядрен процесор UniSoc T606, 4 GB RAM, 64/128 GB разширяема памет, тройна настройка на камерата 50 + 2 + 2 мегапиксела, 8 мегапикселова селфи камера и поддръжка на Dual-SIM. Батерията, която ще го захранва ще е с капацитет 5050 mAh и бързо зареждане.

От спецификациите става ясно, че Nokia G21 ще е предложение от среден клас. Изтеклият дизайн сочи, че той ще има бутон от лявата страна, различен от този за звука, който вероятно ще е специално за Google Assistant.

За съжаление все още няма данни кога ще дебютира Nokia G21, каква ще е цената му и за кои региони е предназначен. Ще трябва да изчакаме за повече подробности.

Всички новини
Най-четени Най-нови
За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!

Няма коментари към тази новина !