Nintendo Switch Pro ще струва 399 евро

Offnews Последна промяна на 03 юни 2021 в 11:54 5028 0

nintendo

Nintendo Switch Pro изглежда ще се появи съвсем скоро. Наскоро научихме, че конзолата ще бъде представена преди гейминг конференцията E3.

Сега нови данни подсказват, че анонсът наближава. Бъдещата портативна конзола се появи в сайта на френската търговска верига Boulanger.

От там научаваме, че тя ще струва 399 евро. В последствие публикацията беше премахната, но не и преди да бъде направена екранна снимка.

https://twitter.com/nintendalerts/status/1400025396356292615

Преди време Bloomberg съобщи, че новата Switch с OLED дисплей ще е с цена от над 299 долара, колкото струваше оригиналния модел при премиерата си. Според анализатори конзолата ще предизвика голям интерес дори при цена от 399 долара.

Възможно е в САЩ тя да струва именно 399 долара, тъй като традиционно в Европа цените са по-високи. Междувременно CentroLeaks разполагат с екранна снимка от вътрешната система на голяма търговска верига.

Продуктовата страница със Switch Pro ще бъде публикувана на 4 юни. Това означава, че има вероятност конзолата да бъде представена още утре. Междувременно от компанията ще имат събитие на Е3 на 15 юни. Очаква се тогава да бъдат представени нови игри именно за Switch Pro.

Всички новини
За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!

Няма коментари към тази новина !