„Направи място за по-добро утре” от непотребната техника у дома с eMAG

Погрижи се за природата и вземи отстъпка за нови продукти

OFFNews.bg Последна промяна на 28 октомври 2022 в 13:41 763 0

„Направи място за по-добро утре”

Снимка eMAG

„Направи място за по-добро утре”

Стария лаптоп, първия таблет, кафе-машината, с която изкара студентските години – трудно се разделяме с вещи, които са ни служили добре. Да, вече не работят или са морално остарели, но някак са част от личната ни история. И така, година след година, непотребните уреди се трупат, защото така и не успяваме да решим какво да правим с тях.

Всъщност правилното рециклиране на нова техника й дава нов живот заради материалите в нея, които могат да се употребят повторно, а и ни помага да се погрижим за природата. И ако това не е достатъчна мотивация най-накрая да разчистим шкафовете у дома, в момента е активна и зелената инициатива на eMAG „Направи място за по-добро утре”.

В нейните рамки, до 13 ноември 2022 г., можем да предадем старите си електроуреди в един от трите шоурума на онлайн ритейлъра в страната и да получим ваучер за отстъпка при закупуването на нови от платформата. Грижа за природата, повече място у дома и възможност да се сдобием с новите ни любими уреди – ето как реално правим място за по-добро утре.

Старите уреди се предават на специализирана организация за оползотворяване на електронно и електрическо оборудване, като в рамките на миналогодишната инициатива беше събрана над 7,5 тона техника. За правилно рециклиране се приемат различни категории – лаптопи и настолни компютри (ваучер за 50 лв.), телевизори (ваучер на стойност 50 лв.), монитори (ваучер за 30 лв.), таблети (ваучер за 20 лв.), малки домакински електроуреди (ваучер за 30 лв.), електроуреди от категорията „Лична грижа“ (ваучер за 20 лв.). Няма изискване уредите да са били закупени от eMAG, както и не е от значение дали са работещи или не. Пълен списък с продуктите, включени в кампанията, може да се види тук.

До 13 ноември включително в трите шоурума на eMAG в страната – столичните Serdika Center (ниво 0) и Paradise Center (ниво -1), както и пловдивския Mall Plovdiv (ниво +1) – ненужните ни електроуреди са добре дошли, а срещу тях участниците веднага получават своите ваучери и могат да ги използват на място или по-късно, поръчвайки онлайн.

Ваучерите са с период на валидност до 16.11.2022 г. и се приспадат от покупната цена на нови продукти над 100 лв. Те важат само за покупка на продукти, предлагани от eMAG, от същата категория и вид като уреда, който е бил върнат.

Пълните правила на кампанията „Направи място за по-добро утре” са тук.

Всички новини
За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!

Няма коментари към тази новина !