Над 40 от най-новите модели слушалки могат да тестват посетителите на Next Gen HiFi Expo 2022

Събитието за аудио техника започна днес и ще продължи до неделя

OFFNews.bg Последна промяна на 14 октомври 2022 в 18:56 832 0

Next Gen HiFi Expo 2022

Снимка VSystem

Next Gen HiFi Expo 2022

Изложението за аудио техника Next Gen HiFi Expo 2022 вече посрещна първите си посетители, които имаха възможност да видят и тестват над 40 от най-новите модели слушалки, както и множество тонколони, грамофони и друга аудио техника. Фокусът на събитието е моделът слушалки HE 1 на Sennheiser, чиято цена е 120 000 лева.

Събитието се организира от вносителите на аудио техника VSystem и е напълно безплатно за всички любители на качествения звук и най-новите аудио технологии. Всеки, който има желание да разгледа и тества едни от най-модерните модели тонколони, слушалки, усилватели и всякакви други аудио устройства, може да го направи до неделя в София (ул. Мила Родина 30, ж.к. Стрелбище).

Посетителите на събитието ще имат възможност да тестват всички водещи продукти на Sennheiser, beyerdynamic, iFi Audio, Audio-Technica и редица други водещи в света производители. Представени са също последните модели портативни усилватели, като Go Bar и xDSD Gryphon (едни от най-награждаваните в класа си), както и стриймъри и грамофонни предусилватели. За първи път в България може да се види и грамофонът на Metallica.

Зa пoceтитeлитe са предвидени тoмбoлa c нaгpaди, cнимĸa зa cпoмeн cъc cлyшaлĸи или гpaмoфoн пo избор, както и допълнителни oтcтъпĸи при закупуването на продукти.

Повече информация за събитието е достъпна тук:
https://vsystem.bg/blog/kakvo-da-ochakvate-na-next-gen-hi-fi-expo-2022

За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!

Няма коментари към тази новина !