На 6-ти февруари представят realme C67 с първокласна 108MP камера

Александър Александров Последна промяна на 30 януари 2024 в 20:37 602 0

realme C67
realme C67

realme надмина продажби от 200 милиона смартфона, превръщайки се в петата най-бързо развиваща се марка, която достига ключовите 200-милиона броя и официално се присъединява към елитния „Клуб 200 милиона“ на международната арена. След като надхвърли 100 милиона доставки, серията C посреща нов член в семейството си на 6 февруари: най-големият ъпгрейд досега – C67. Отбелязвайки подобрението на най-продавания продукт на realme за 2023 г. – C55, който вече има своя обновена версия. realme C67 предлага цялостно мобилно изживяване на приемлива цена.

realme C67 идва с първокласната 108MP камера. От официално публикуваните тестови снимки се вижда, че снимката, направена от 108MP камера на C67, е по-ясна от тази, направена от 50MP камера на конкурентите. Дори след увеличаване на далечни сгради, детайлите са много ясни. 108MP камера на C67 поддържа 3X In-sensor Zoom, който бе високо оценен в числовите серии на Realme, и тя ще бъде най-добрата камера с 3X In-sensor Zoom в сегмента.

Що се отнася до дизайна, C67 идва в два цвята – Sunny Oasis и Black Rock, и има най-тънкия корпус в сегмента, който е с дебелина само 7,59 мм. realme започва революция в базовия сегмент в индустрията – C67 е първият телефон в своя ценови клас, който премахва пластмасовата скоба около екрана, което е дизайнерско решение, обикновено характерно за флагманските устройства от висок клас поради сложната им структура.

C67 ще се захранва от 6nm чипсет Snapdragon 685 с резултат повече от 330 хил. Точки в класацията на AnTuTu, предлагащ отлична производителност, и това ще бъде първият чипсет Snapdragon в серия C. С настоящата спецификация realme C67 се очертава да е изключително конкурентен продукт.

realme е глобална компания, предоставяща най-новите потребителски технологии, променяйки пазара на смартфони и AIoT, като прави най-модерните технологии по-достъпни.

Компанията предлага на младите потребители гама от смартфони и лайфстайл технологични устройства с първокласни спецификации, качество и дизайн, определящ тенденциите, на достъпни цени.

Всички новини
За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!

Няма коментари към тази новина !