На 4-ти януари AMD ще представи нови процесори и графични карти

Offnews Последна промяна на 14 декември 2021 в 17:43 443 0

AMD

Компанията Advanced Micro Devices съобщи нова информация за пресконференцията, която ще бъде проведена на 4-ти януари следващата година. Формално AMD не е включена в програмата на голямото изложение CES 2022, което всъщност не пречи на технологичния гигант да представи редица свои нови продукти. Анонса на "червения" производител ще може да се гледа в реално време в официалния YouTube канал на компанията.

В рамките на тази презентация генералният директор на AMD доктор Лиза Су ще разкажа за иновациите и решенията на компаниите, включително и бъдещите процесори от фамилията AMD Ryzen и графиката AMD Radeon. Събитието стартира на 4 януари в 17:00 часа наше време.

 

Според наличната към днешен ден информация, по време на това събитие AMD възнамерява да представи десктоп процесорите Zen 3 с увеличен капацитет на кеш паметта от трето ниво, серията хибридни чипове Ryzen 6000 (Rembrandt), базирани на новата архитектура Zen 3+, в която се използва 6 нанометров технологичен процес, както и графичните карти Radeon RX 6400 и RX 6500 XT.

Какво точно ще покаже AMD по време на своята голяма презентация все още не е известно, но ако възнамерявате да си купите нов компютър може би е по-добре да изчакате и да видите какво ще покаже Advanced Micro Devices.

Виж още за:
За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!

Няма коментари към тази новина !