MSI представи нови лаптопи на виртуалното събитие “MSIology”

Offnews Последна промяна на 14 януари 2021 в 15:44 6847 0

d236970e_MSI_MSIology_Event

В навечерието на своята 35-та годишнина MSI показа превъплъщението на мощния геймърски лаптоп в лицето GE76 Raider Dragon Edition Tiamat и други нови модели лаптопи. За пореден път MSI е лидер в предлагането на най-новия хардуер, включително графични карти NVIDIA GeForce RTX 3080, които предлагат значително подобрение на производителността. Успехът на събитието и поразителната епична сцена привлякоха световното внимание и увеличиха ефекта на кампанията Ultimate Shockwave на геймърския гигант.

MSI внедри най-бързата графика в своите модели от началото на 2021 г. - сериите GE, GS, GP и GF series. С мощта на геймърските лаптопи MSI, най-новите GPU могат да разкрият пълния си потенциал и да предложат фотореалистично преживяване в игрите.

 

 

 

 

Графичната карта GeForce RTX 3080 предлага ултрависока производителност, за която жадуват ентусиастите, благодарение на Ampere — 2-то поколение RTX архитектура на NVIDIA. Тя е снабдена с подобрени RT ядра и нови стрийминг мултипроцесори за най-реалистични графики с ray-trasing, както и Tensor ядра за върхово рендване с изкуствен интелект.

MSI си сътрудничи с Intel и NVIDIA, адаптирайки технологията “Resizable Bar” – техника, която позволява на централния процесор да има достъп до цялата памет на графичния, благодарение на която кадрите в секунда нарастват с 5%-10%.

В отговор на нарастващата важност на оптимизираната Интернет свързаност, новата продуктова линия на MSI отново изпреварва пазара като първа предлага стандарта Wi-Fi 6E, който може да работи в честотната лента 6 GHz. Така се постига по-бързо предаване на данни при видео стрийминг, виртуална реалност и други безжични преживявания. По време на събитието MSI разкри и най-новите функции на своя MSI Creator Center, в сътрудничество с Microsoft Azure Cloud за изчисляване на потребителски сценарии и оптимизиране на системата посредством изкуствен интелект при извършването на комплексни инженерни задачи.

Неразказаната история и божествените зверове вече са гравирани на шасито на GE76 Raider Dragon Edition Tiamat, което символизира безграничната мощ. Подобно на своите предшественици GE76 и GE66 Raider, новата серия GE има не само бляскав дизайн с Mystic Light, но и най-добрата производителност, която можете да получите от геймърски лаптоп.

Той е снабден с най-новите видеокарти до NVIDIA GeForce RTX 3080, Intel Core i9 процесори и най-новия стандарт Wi-Fi 6E, който се появява за първи път в индустрията, за да помогне с допълнителни възможности за безжична връзка. За да е сигурно, че геймърските страсти няма да прегорят, серията GE е снабдена и с MSI Cooler Boost 5 с 6 топлинни тръби и 2 вентилатора, осигуряващи по-голям въздушен поток за бързо охлаждане на лаптопа.

Виж още за:
Всички новини
Най-четени Най-нови
За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!

Няма коментари към тази новина !