Може би вече знаем кога ще дебютира Nothing Phone (1)

Offnews Последна промяна на 26 май 2022 в 06:50 674 0

nothing phone (1)

Компанията на Карл Пей Nothing се кани да представи първия си смартфон тази година, но до момента все още държи феновете си под напрежение, пускайки малки трошички информация от време на време. Сега обаче може би вече знаем кога ще дебютира Nothing Phone (1), благодарение на теч от Германия.

Датата е 21 юли, въпреки че от информацията не става ясно дали тогава ще се състои събитие, посветено на телефона, или на тази дата той ще бъде пуснат в продажба. И не само това, цитира се цена от 500 евро, която ще позиционира устройството в средния ценови клас.

Това изначава, че Nothing Phone (1) едва ли ще е флагман, както твърдеше Карл Пей, показвайки абмици да се конкурира директно с iPhone. За съжаление все още няма информация за спецификациите на устройството.

Слуховете сочат, че Nothing Phone (1) може да се захранва от новия чипсет на Qualcomm Snapdragon 7 Gen 1 и ще поддържа бързо зареждане. Със сигурност знаем и, че телефонът ще работи с Android и специално персонализираната Nothing OS.

Той ще получи три големи ъпдейта на операционната система и четири години актуализации за сигурност. Компанията пусна и Nothing Launcher (beta), за да могат потребителите да видят част от интерфейса на Nothing Phone (1), но това е всичко за момента.

За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!

Няма коментари към тази новина !