Може би вече знаем как ще изглежда OnePlus Band

Offnews Последна промяна на 04 януари 2021 в 07:01 6650 0

OnePlus Band

Наскоро стана ясно, че освен дългоочаквания OnePlus Watch, компанията разработва още едно носимо устройство – фитнес гривната OnePlus Band. Сега вече имаме и изображение, което ни дава известна представа как ще изглежда гривната:

Снимката беше публикувана от Mukul Sharma в Twitter и на нея се вижда гривната в няколко разцветки – сиво, оранжево и синьо. Дизайнът следва този на подобнит модели на Xiaomi и OPPO, които дебютираха през последната година, но това е нормално, тъй като няма кой знае колко начина да се проектира една обикновена фитнес гривна.

Както съобщава TechRadar, OnePlus Band се очаква да дебютира в Индия, но има признаци, че гривната ще достигне до пазарите в цял свят малко по-късно, заедно с OnePlus Watch.

Други източници посочват, че OnePlus Band ще струва около 40 долара, което значи, че е насочена към бюджетната ниша, а стартирането и се очаква в началото на тази година.

Според Android Central, гривната ще има дълъг живот на батерията и ще е водоустойчива, а екранът й ще е AMOLED, което се потвърждава и от изтеклите изображения.

Виж още за:
Всички новини
За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!

Няма коментари към тази новина !