Motorola ще си партнира с производителя на телефони CAT

Offnews Последна промяна на 11 февруари 2021 в 06:27 6091 0

Bullitt-Moto-Header-BG-1-1280x720

Повечето от вас познават подсилените телефони с лого CAT, но всъщност CAT е компания за строителна техника, а не производител на смартфони. Bullitt Group стои зад тези солидно изглеждащи устройства, а сега лицензира и името на Motorola за създаване на нова линия.

Всъщност Motorola има собствена линия посилени телефони, които излизаха с различни имена - От Motorola Droid до Moto Z Force, в зависимост от маркетинговата стратегия на компанията по това време. Този път обаче, тя няма да прави здравите устройства сама.

Като се има предвид бизнесът на Bullitt Group, това партньорство означава, че компанията ще направи телефоните и след това ще постави логото на Motorola върху тях, като те дори може да нямат нищо общо с останалите устройства на марката. Нейните модели с марка CAT и LandRover не са точно забележителни по отношение на своите характеристики, освен с издръжливост.

Телефонът с лого Motorola Bullitt може даже да не повлияе не печалбите на Motorola. Това обаче загатва за един друг начин, по който компанията се опитва да запази позициите си, лицензирайки своята марка на други производители по начинът, по който го направи BlackBerry, а наскоро и LG.

Bullitt Group е произвеждала телефони за LandRover и JCB. Тя произвежда и камерафона Kodak Ektra, който не беше особено добре приет на пазара. Затова може би ще е интересно в какво точно ще се материализира партньорството й с Motorola, докато самата Motorola ще продължи да прави собствени модели.

За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!

Няма коментари към тази новина !