Motorola ще представи първия в света 200 МР смартфон през юли

Offnews Последна промяна на 25 май 2022 в 06:38 2747 0

MOTOROLA Frontier

Слуховете за Motorola Frontier се носят отдавна, тъй като това ще е първият смартфон в света с 200 МР камера. Сега обаче знаем и кога приблизително ще бъде представен той.

Генералният мениджър на компанията Чен Джин публикува в китайската социална мрежа Weibo пост, с който потвърди, че устройството ще дебютира през юли в Китай. Въпреки че името на телефона не се споменава директно, от изображението става ясно, че той ще може да се похвали с 200 МР основна камера, което “ще постави началото на нова ера в мобилната фотография”.

Според слуховете Motorla Frontier ще се захранва от новия флагмански чипсет на Qualcomm Snapdragon 8+ Gen 1. Вероятно той ще се присъедини към линията Edge и официалното му название няма да е Frontier.

Производител на 200 МР сензор е Samsung и той най-вероятно е ISOCELL HP1, който ще се използва за пръв път в мобилно устройство. Вероятно Samsung след това ще го изполва в този вид, или по-усъвършенстван за своя Galaxy S23 Ultra през 2023 година.

Очаква се Motorola Frontier да пристигне с извит 144 Hz OLED дисплей с 60 МР селфи камера и 4500 mAh батерия с поддръжка на 125W бързо зареждане и 50W безжично. Към 200 МР основен сензор ще бъде добавен 50 МР ултраширок и 12 МР телеобектив, което ще ни предостави една от най-мощните камери през 2022 година.

Виж още за:
Всички новини
За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!

Няма коментари към тази новина !