Motorola създава Пакет за шампиони в партньорство с Българската федерация по художествена гимнастика

Offnews Последна промяна на 18 март 2021 в 18:08 5774 0

Компанията пренасочва печалбата от продажба на Пакета с новопредставения moto g10 и златния медал от Световното първенство по Художествена гимнастика от 2018 г. в подкрепа на Федерацията

Motorola представя специалния колекционерски Пакет за шампиони, който включва новообявения смартфон moto g10 с четворна 48MP камера, с която потребителите да запечатат собствените си постижения и страхотни изживявания и селекция колекционерски продукти, свързани с върховите моменти в българската художествена гимнастика. Motorola пренасочва печалбата от продажбите към Българската федерация по художествена гимнастика, с цел подпомагане на българския спорт и стимулиране на нови успехи.

Пакетът за шампиони е достъпен ексклузивно в официалния онлайн магазин motorolashop.eu на цена от 329 лв, а всеки потребител ще получи намаление на стойността, като използва специалния код, който състезателките и Федерацията комуникират в социалните си мрежи.  Пакетът включва:

  • Смартфон moto g10 - едно от най-новите попълнения в портфолиото от бюджетни телефони на компанията. С moto g10 създавате по-ясни, чисти и ярки снимки при всякаква светлина и от всякакъв ъгъл, благодарение на 48 MP* камера и разполагате с над 2 дни заряд** само с едно зареждане. Подробни спецификации на модела можете да намерите тук.
  • Реплика на златния медал от световното първенство по Художествена гимнастика от 2018 г., на което нашите състезателки спечелиха пълен комплект отличия: златен, сребърен и бронзов медал!
  • Документален филм с най-добрите моменти от историята на българската художествена гимнастика, който българската публика ще види за пръв път
  • Възможност да спечелят една от 20-те покани за Европейското първенство по художествена гимнастикакоето ще се проведе от до 13 юни във Варна.

Партньорството на motorola и Българската федерация по художествена гимнастика  стартира през 2017 г., когато компанията обявява завръщането си на българския пазар.

"Художествената гимнастика продължава да бъде най-успешният и любим на публиката български спорт. Енергията, ентусиазмът, красотата и силата, с които се постигат неговите успехи са в пълен синхрон с ценностите на motorola, затова не просто продължаваме партньорството с Федерацията, но даваме възможност и на множеството фенове да подкрепят любимите си състезателки, заяви тогава генералният мениджър на "Моторола" за Югоизточна Европа Владислав Иванов.

“Подарете си стил и класа с новото бижу на нашите партньори от Моторола.

Закупете го с отстъпка в промоционален пакет и подкрепете олимпииския отбор по художествена гимнастика преди Токио 2021”, призовава Илиана Раева, председател на Българска федерация по художествена гимнастика.

През годините motorola, съвместно с Българската федерация по художествена гимнастика проведоха много съвместни активности и инициативи, като издаването на годишен календар с участието на състезателките от националния ансамбъл, открити и онлайн тренировки и уроци, както и ежедневни предизвикателства към феновете да влязат във форма и да започват деня с усмивка по време на извънредното положение през пролетта на 2020. Всички тези дейности целят както да популяризират художествената гимнастика, така и да привлекат младите към спорта и да повдигнат духа и тонуса на хората, въпреки ограниченията, наложени от епидемиологичната обстановка.

През 2021 г. партньорството  между ансамбъла по художествена гимнастика и технологичния бранд пораства до ново по-високо и вълнуващо ниво, като дава възможност на всички потребители да се включат в подкрепа на една от най-обичаните, красиви и награждавани спортни дисциплини.

Всички новини
Най-четени Най-нови
За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!

Няма коментари към тази новина !