Motorola представи motorola edge 40 neo и най-новите устройства от серията moto g

Новите устройства на Motorola идват с 12/156GB, стилни Pantone цветове и вариант с нежна веган кожа

Offnews Последна промяна на 18 септември 2023 в 22:45 354 0

motorola edge 40 neo
motorola edge 40 neo

Motorola представи motorola edge 40 neo – устройство, създадено да издържа и да впечатлява от пръв поглед. То въплъщава мисията на премиум серията edge на Motorola предоставяйки най-съвременни технологии на възможно най-много потребители. Освен с edge 40 neo, компанията ще зарадва потребителите и с три нови попълнения в moto g серията – новите moto g84 5G, moto g54 5G, както и moto g54 5G Power edition с мощна 6000mAh батерия. Смартфоните предлагат на потребителите нова 50 MP ултрапикселова система на камерата OIS, както и покритие от веган кожа в актуални цветове от PANTONE. Motorola edge 40 neo, moto g84 5G и moto g54 5G Power edition идват с 12GB RAM и 256GB вградена памет.

Motorola edge 40 neo: създаден да впечатлява

Новият motorola edge 40 neo се предлага с изключително тънък корпус (7,76 мм), а извитите ръбове на устройството правят смартфона лесен за държане, носене и поставяне в джоба на всеки. Освен това, той е защитен по стандарта IP68, така че потребителите могат да се съсредоточат върху забавлението, вместо да се притесняват, че устройството им ще се повреди, ако бъде потопено във вода, мръсотия или прах.

В допълнение, новият edge има 50MP Ultra Pixel сензор на камерата с технология за мигновено фокусиране на всички пиксели и 16 пъти по-бърза работа при слаба светлина за невероятни нощни снимки.

Тъй като това устройство е създадено с мисъл и за грижата за околната среда, motorola edge 40 neo е първото устройство на Motorola edge в EMEA, което използва функциите на Lenovo за намаляване на емисиите на CO2, за да подпомогне редуцирането им, както и борбата с климатичните промени, през целия му среден жизнен цикъл. Освен това то пристига в 100% безпластмасова опаковка, която се състои от соево мастило и 60% рециклирани материали, като сив картон, крафт хартия и прозрачна хартия. Благодарение на колаборацията с компанията agood, motorola edge 40 neo се предлага и с калъф на 100% растителна основа. Всеки калъф съответства перфектно на избрания от потребителите цвят на motorola edge 40 neo по Pantone.

Освен това, когато дойде време да смените калъфа на телефона, кръговата система на agood company – agood Loop улеснява рециклирането на вашия калъф. Те ще превърнат стария ви калъф в нещо ново, гарантирайки, че няма да се създава излишен отпадък. Това затвърждава ангажимента на Motorola за по-устойчиво бъдеще, като същевременно дава на потребителите допълнителна защита, която да ги кара да се чувстват добре.

В продължение на дългогодишното партньорство на Motorola с Pantone – световния лидер в подбора и съчетаването на цветове, motorola edge 40 neo е най-новото устройство с тези експертно подбрани цветове. Налично в три нюанса, това устройство вдъхновява индивидуалността и насърчава автентичността чрез тези въздействащи нюанси: Black Beauty, дълбок черен тон с матова акрилна основа, и два ярки варианта – Soothing Sea и Caneel Bay, които се отличават с изключително удобно покритие от веган кожа, което перфектно допълва практичния дизайн.

Усъвършенстваните функции на камерата пренасят устройството на следващото ниво благодарение на 50MP Ultra Pixel камера на motorola edge 40 neo. Подобреното автоматично нощно виждане го превръща в идеалното устройство за нощна фотография, като заснема по-детайлни и по-наситени снимки по тъмно – до 16 пъти по-бързо3. 50MP Ultra Pixel камера използва 40% по-големи пиксели от предишното поколение устройства, като пропуска повече светлина, подобрява качеството на изображението и създава ярки снимки, независимо дали са през деня или през нощта. Снимките са ясно фокусирани и кристални благодарение на функцията за оптична идентификация OIS, а освен това има 13MP ултраширокоъгълен обектив с Macro Vision и 32MP селфи камера с технология с четири пиксела за ярки снимки по всяко време на деня.

За да бъде в крак с бързия начин на живот на потребителите, motorola edge 40 neo разполага с огромна 5000mAh батерия и се отличава с 68W TurboPower бързо зареждане, което зарежда от 0% до 50% само за 15 минути5. Потребителите могат да гледат най-новите телевизионни предавания, да играят с приятели или да скролват в социалните мрежи, без да се притесняват за живота на батерията. Освен това има 6,55-инчов pOLED дисплей и 144Hz честота на опресняване6, така че всички тези функционалности и преживявания да изглеждат и да се усещат страхотно.

Потребителите също така ще могат да се насладят на по-завладяващо визуално преживяване благодарение на извитите ръбове на устройството, които създават качество без граници. Дизайнът се допълва от екран с 10-битов цвят и стандарт DCI-P3, предлагащ над един милиард цвята, които са по-ярки и отговарят на кинематографичните стандарти. А благодарение на дисплея с максимална яркост – 1300 нита, всяко съдържание изглежда по-ярко и детайлно дори когато сте на открито, така че на потребителите не се налага да напрягат очите си, когато разглеждат снимки или видеоклипове.

За геймърите устройството предлага безкраен гейминг по всяко време и навсякъде със светкавично бързия процесор MediaTek Dimensity 7030 и 5G мрежовите връзки, които осигуряват по-ниска латентност. Потребителите могат също така да се възползват от преживяване на друго ниво като използват телефона си като ръчна конзола и да постигнат най-доброто си представяне в разнообразие от игри.

Сред функционалностите на motorola edge 40 neo е и възможността за извеждане на мобилното изживяване към телевизора или монитора за по-завладяващо забавление или пък повишена продуктивност. Освен това чрез свързване с компютър потребителите могат да имат достъп до приложенията на телефона и файловете на компютъра на един и същи екран. Това включва споделяне на файлове и изображения между двете устройства, използване на камерата с висока разделителна способност вместо уеб камерата, отговаряне на обаждания или отговаряне на съобщения директно от компютъра.

Motorola edge 40 neo се захранва от Android 13 и предлага широк набор от най-новите функции за сигурност и софтуер, които се актуализират непрекъснато. Това включва нови подобрения на Moto Secure, които издигат съществуващата защита на следващо ниво:

  • Сканиране за сигурност: възможност за сканиране за заплахи и предупреждение на потребителите за целостта на вградения софтуер на устройството, което е от ключово значение за отстраняване на уязвимостите и за повишаване на устойчивостта на телефона с течение на времето.
  • Откриване на фишинг: софтуер в рамките на приложението Moto Secure, който идентифицира и предупреждава потребителите за потенциални заплахи, свързани със съмнителни връзки или уебсайтове, още преди да отворят страницата.

moto g84 5G: покритие от веган кожа и новата 50 MP камера с ултрапиксели OIS за трайни спомени с цвета на годината на PANTONE

Затвърждавайки мисията на Motorola да предлага първокласни функции на достъпна цена, днес Motorola обявява пускането на новия moto g84 5G, който ще ви накара да се влюбите от пръв допир, благодарение на своето покритие от веган кожа. Моделът moto g84 5G предлага стилен дизайн в уникални цветове и по-отчетливи детайли на камерата, като същевременно включва система на камерата с OIS, ултрапикселна технология и завладяващ 6,5-инчов pOLED дисплей.

Потребителите могат да очакват ултра ярки изображения на 50MP система на камерата, като технологията Ultra Pixel пропуска повече светлина чрез комбиниране на пикселите в голям 2,0µm пиксел, за да се получат снимки, които са наситени и красиви, докато OIS технологията гарантира те да са максимално фокусирани. Устройството има и 8MP ултраширок обектив с Macro Vision, така че потребителите да разполагат с избор на гледни точки, и 16MP селфи камера с бърз фокус за незабавно улавяне на усмивки.

Внасяйки цветно настроение, moto g84 5G е първият модел от семейството на moto g, който се отличава с цвета на PANTONE2 за 2023 г. – PANTONE Viva Magenta. Този нюанс олицетворява себеизразяването без ограничения и се допълва от мека подложка от веган кожа¹⁰, която е нежна на допир и удобна за хващане. Сред уникалните цветове на устройството са и Marshmallow Blue, който се предлага с покритие от веган кожа, и Midnight Blue, който се отличава с матова пластмасова подложка за елегантен завършек от висок клас. Тези покрития допълват ултралекия и ултратънък външен вид на устройството, който включва елегантен дизайн, смел метален корпус на камерата и дисплей без рамки. Налице е и водоотблъскващ дизайн IP5411, за да може устройството да бъде защитено и да изглежда добре при случайни разливания или пръски.

Потребителите могат да се насладят на голямата картина с 6,5-инчов ултраширок, безкрайно контрастен pOLED дисплей. Тази функция осветява всеки пиксел поотделно, създавайки по-дълбоки черни и по-ярки цветове за завладяващо забавление. Има бърза честота на опресняване 120 Hz12 , така че всяка сцена, видео или игра се движи плавно и изглежда реалистично, а яркостта до 1300 нита означава, че потребителите могат да виждат ясно екрана си на пряка слънчева светлина.

Технологията на дисплея на moto g84 5G се допълва от поддръжка на Dolby Atmos завладяващ звук. С по-изчистени детайли на звука, Dolby Atmos осигурява по-богато, многоизмерно звуково преживяване за всички видове развлечения. Нещо повече, Spatial Sound by Motorola предлага висококачествен сигнал и подобрено усещане, така че потребителите да се чувстват напълно потопени в звука – независимо дали слушат чрез мощните стерео високоговорители или със слушалки за уши. Захранвайки тези иновации, мобилната платформа Snapdragon 695 5G осигурява скорости до 2,2 GHz с 6nm технологичен процес, така че потребителите могат да се наслаждават на плавни игри, висококачествена фотография и стрийминг почти без забавяне с невероятна ефективност.

Освен това потребителите на moto g84 5G ще могат да пренесат мобилното си изживяване към телевизор или монитор за по-завладяващо забавление или повишена продуктивност. При свързване с компютър потребителите могат да имат достъп до приложенията на телефона и файловете на компютъра на един и същи екран; това включва споделяне на файлове и изображения между двете устройства, използване на камерата с висока резолюция вместо уеб камерата, отговаряне на обаждания или отговаряне на съобщения директно от компютъра.

Потребителите могат също така да играят цял ден, без да изтощят батерията, благодарение на капацитета от 5000 mAh15. Когато дойде време за презареждане, на разположение е 30W зареждане TurboPower, за да се заредите с енергия и да се върнете към важните неща.

moto g54 5G: покритие от веганска кожа и несравнимо забавление

Motorola представя и moto g54 5G, който пренася потребителите на следващото ниво на забавление с ултрабърза 5G свързаност, 6,5-инчов FHD+ 120Hz дисплей, подкрепен от стерео високоговорители – перфектният партньор за тези, които искат универсално устройство, създадено за забавление, с меко на допир покритие от веганска кожа.

Филмите оживяват на 6,5-инчов дисплей, който се побира удобно в ръката на потребителя. Освен това, със съотношение на страните 20:9, потребителите могат да скролват по-малко и да виждат повече, разглеждайки уебсайтове и четейки съдържание.

Moto g54 5G също така предефинира високата разделителна способност, позволявайки на потребителите да изживеят своите любими предавания в реалистична Full HD+ резолюция, без да жертват качеството на изображението, което обикновено се очаква на стандартен дисплей. А с невероятно плавната честота на опресняване от 120 Hz – превключването между приложенията, играенето на игри и превъртането на уебсайтове се усещат плавно и безпроблемно. Честотата на опресняване се настройва автоматично в зависимост от вида на съдържанието на екрана, а ниската латентност на 240Hz при докосване предлага много по-бърза реакция от стандартния дисплей.

За да завърши това впечатляващо развлекателно изживяване, moto g54 5G пристига с многоизмерния звук на Dolby Atmos. Звукът се движи навсякъде с новия Moto Spatial Sound, а потребителите ще могат да се насладят на подобрени бас, вокали и кристална яснота на големите стерео високоговорители.

Moto g54 5G разполага с 50MP сензор с OIS, който прави красиви снимки с брилянтни детайли. Това устройство е снабдено и с технологията Quad Pixel за 4 пъти по-добра чувствителност при слаба светлина за по-кристални и ярки снимки – независимо дали става дума за ден или нощ. Потребителите могат да се доближат невероятно близо до обекта на снимката с камерата Macro Vision, като улавят малките детайли, които често се пропускат със стандартен обектив. А 16-мегапикселовата предна камера допълва тази усъвършенствана система от камери, която се предлага и с функцията Face Beauty за автоматично подобряване на снимките, така че обектите винаги да изглеждат по възможно най-добрия начин.

За да гарантира, че потребителите ще се възползват максимално от 5G, Motorola е включила MediaTek Dimensity 7020, мощен осемядрен процесор, който предлага честоти до 2,2 GHz за по-плавни видеоклипове, игри без прекъсвания и др. А със свръхбързия 5G потребителите могат да свалят със светкавична скорост16. Потребителите също така не трябва да се притесняват за живота на батерията благодарение на батерията с капацитет 5000 mAh17 с TurboPower зареждане, когато дойде време за презареждане.

Moto g54 5G е проектиран да се откроява с алуминиев корпус на камерата и първокласно матово покритие, което се усеща чудесно в ръката. А за малко по-луксозно усещане се предлага и в специално издание, изработено от веганска кожа10, която е мека на допир. Всичко това е защитено от случайни разливания и пръски благодарение на водоотблъскващия дизайн.

За потребителите, които търсят невероятна батерия, Motorola предлага мощният и надежден moto g54 5G Power Edition. Това специално издание идва с впечатляваща батерия с капацитет 6000mAh и светкавична скорост на зареждане TurboPower 30W. Отвъд повишената си издръжливост и 12GB RAM памет, съпътствана от 256GB вградена памет, моделът си предлага 50МР основна камера с OIS и Quad Pixel технология за 4 пъти по-добра чувствителност при слаба светлина за по-кристални и наситени снимки – независимо дали става дума за ден или нощ. Това включва специална 8MP камера с ултракъсофокусен и макровизуален автофокус, която предлага две изживявания в един страхотен обектив. Ултраширокоъгълният обектив улавя това, което виждат очите ви, като помества в кадъра 4 пъти повече от кадъра в сравнение със стандартния обектив. След това усъвършенстваната система от камери се допълва от обектива Macro Vision и 16-мегапикселовата предна камера с функция Face Beauty.

Виж още за:
Всички новини
Най-четени Най-нови
За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!

Няма коментари към тази новина !