Motorola представи десето поколение moto g устройства

Offnews Последна промяна на 06 април 2021 в 15:58 8104 0

Capture

Като компанията провела първия мобилен разговор през 1973 г. Motorola по традиция е сред лидерите при мобилните комуникации. От първия разговор, проведен по мобилен телефон до първото 5G съвместимо устройство, motorola продължава да променя начина, по който откриваме, споделяме и се свързваме.

Част от тази дългосрочна стратегия е и линията moto g, която на практика предефинира средния ценови клас при смартфоните. Никога преди най-новите функции и иновации, традиционно запазени за премиум сегмента, не са били толкова достъпни и то без компромис спрямо дизайн или функционалност.

През 2013 г. се появява на бял свят първото устройство от сегмента, създаден да промени мобилната индустрия завинаги. moto g е първият телефон от средния ценови клас с четириядрен процесор и 1GB RAM.

През следващата 2014 година, надграждайки над вълнението, предизвикано от първия moto g, motorola обявява наследника му, който решава още повече потребителски проблеми и въвежда мощен стерео-звук и по-голям 5-инчов дисплей. moto g2 се предлага с разноцветни задни капачета, за да задоволи нуждата на потребителите за по-персонализирано изживяване – инициатива, която еволюира през годините, за да достигне до съвременните устройства със софтуера My Ux, който позволява да стилизирате телефона си по свой вкус: от интуитивни жестове до тапети и шрифтове.

Следващият moto g, който се появява през през 2015 г., вече е водоустойчив и разполага с бързозаснемаща камера, така че да запечатвате спомени в движение, без да се тревожите за времето или заобикалящата ви среда. Освен това телефонът вече има възможност за до 2GB допълнително RAM и TurboPower за супер-бързо зареждане, така че да не останете без мощност, точно когато ви е най-нужна.

Motorola разбира, че потребителите ценят различни характеристики в своите телефони и за това през 2016 с четвъртото поколение въвежда серийната концепция. За първи път можете да избирате любимото си устройство според това, което е най-важно за вас, без да правите компромиси с базовите функционалности и дизайн-елементи, които вече харесвате и на които вярвате. С moto g4 за първи път в устройства от средния ценови клас се появяват премиум възможности като сензор за пръстови отпечатъци, лазерен фокус и PDAF камера.

През 2017 г. motorola пуска moto g5 – телефон с изцяло нов дизайн, с метално покритие за първокласно усещане и изглед, допълвани от първокласен софтуер и по-достъпна цена. В това поколение се въвежда и двойната камера и бърз фокус, които досега не са били налични за телефони от този ценови клас.

Moto g продължава да впечатлява с дизайн и през 2018 г. новият moto g6 е с 3D стъклен гръб. Не само изглежда прекрасно, но и се усеща страхотно. Но иновациите не спират дотук – moto g6 въвежда спиращ дъха max vision дисплей за качествено ново зрително изживяване и 3,200mAh батерия – най-голямата в moto g устройство до този момент.

През 2019 г. телефоните moto g вече са станали известни с това, че носят в себе си най-новите технологии и иновации. Тогава се появява очакваната с огромно вълнение серия moto g7, включваща цели 4 модела – най-голямата серия до момента. Най-вълнуващите нововъведения са страхотен дисплей с ноч, зуум с висока резолюция, основна камера с OIS и за първи път – 27W зареждане. В серията moto g7 буквално има за всекиго по нещо и е революционна за един революционен сам по себе си сегмент.

В бързо променящия се свят, в който живеем, е доста трудно да си в крак с последните иновации, но motorola го прави да изглежда лесно със серията moto g. Вярна на мисията си да направи най-съвременните технологии достъпни за всички възможно най-скоро, motorola се фокусира върху най-важните неща като камера и батерия. Така през 2019 година се появява серията moto g8 с камера с quad-pixel технология, отличен звук и 5,000mAh батерия. Това е най-важното за потребителите на motorola и го получават.

В началото на 2020 никой не си е и представял колко ще се промени света и как ще разчитаме на мобилни устройства повече от всякога за да остане свързани, за да улавяме мига и да се вдъхновяваме. Точно в този момент се появява серията moto g9 и носи със себе си възхитителна четворна камера и невероятна 6,000mAh батерия – най-голямата в телефон на motorola до сега. Допълват ги още по-голям дисплей за още по-добро зрително изживяване, независимо дали гледате любимото си шоу, водите конферентен разговор или се свързвате с любимите си хора. С moto g9 се въвеждат и 5G скоростите, както и Qualcomm Snapdragon 700 – още едно постижение на motorola в този ценови сегмент.

Moto g се развива внушително през годините за да достигне до десетото си поколение и най-мощния си телефон до сега. moto g100 е първото от рода си устройство с мобилна платформа Qualcomm Snapdragon 8, с 5G съвместимост и флагманска производителност. Освен това е съвместим с новата платформа на motorola – Ready For, създадена да развихри пълния потенциал на мобилния ви телефон – игрово изживяване от следващо ниво, подобрени видео разговори и мултитаскинг, които никога досега не сте изпитвали.

Виж още за:
Всички новини
За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!

Няма коментари към тази новина !