Motorola може би потвърди едно от най-важните твърдения за новия Razr 3

Offnews Последна промяна на 23 май 2022 в 06:39 527 0

razr 3 1

Един от водещите проблеми на тазгодишните Android флагмани беше, че са склонни към прегряване. Вероятно защото те разполагаха с чипове, базирани на 4 nm производствен процес на Samsung.

Това обаче вече няма да е проблем, що се отнася до следващите топ модели, които ще използват Snapdragon 8+ Gen 1. Motorola Razr 3 може би ще е един от първите такива телефони.

Новият чипсет е произведен по 4 nm процес на TSMC и обещава 10% по-добра производителност, 10% по-бърза графика и до 30% по-добра енергийна ефективност спрямо своя предшественик.

Вече чухме, че Motorola се кани да пусне наследника на своя сгъваем смартфон от 2020 година, а сега компанията потвърди това. Генералният й мениджър Шен Джин публикува в китайската социална мрежа Weibo снимка, която потвърждава, че Razr 3 е на път и ще се захранва от новия Snapdragon 8+ Gen 1.

Според машинния превод на публикацията в изображението има скрито съобщение. Постерът споменава новия чипсет, но в него се вижда и силует на сгъваем смартфон, което потвърждава слуховете, че Razr 3 ще се захранва от чип от висок клас.

От друга страна устройството може да запази цената от 1399.99 долара на своя предшественик, но подобренията определено ще я оправдаят. Според слуховете Razr 3 ще се радели с големите рамки и ще е с дизайн, подобен на Galaxy Flip 3. Очаква се двата дисплея да увеличат размерите си до 6.7 и 3 инча, съответно за вътрешни и външния.

Задната камера също ще получи надстройка с 50 мегапикселов основен и 13 мегапикселов хибриден широкоъгълен и макро сензори. Предната камера ще е с по-висока резолюция от 32 мегапиксела и ще е изрязана в дисплея.

Според слуховете Razr 3 ще бъде пуснат в Китай до края на юли или началото на август. На международните пазари устройството ще пристигне малко по-късно.

Всички новини
Най-четени Най-нови
За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!

Няма коментари към тази новина !