Motorola g100 може да е международната версия на edge s

Offnews Последна промяна на 22 февруари 2021 в 10:48 6061 0

Изглежда Motorola се подготвя да пусне международния вариант на позиционирания във високия среден клас модел edge s. Най-вероятно той ще се появи под името Motorola g100 (кодово название Nio).

За наближаващата му премиера подсказва появата му в платформата Geekbench. За това, че става дума за международната версия на анонсирания наскоро в Китай edge s съобщава изданието MySmartPrice. За името на международната версия съобщи преди време и лийкърът Ивън Блас.

Данните от Geekbench сочат за наличието на чипсет Snapdragon 870, 8GB RAM и Android 11. Той получава 957- и 2815 точки съответно в едноядрения и многоядрен тест на платформата.

Edge s е първият смартфон на пазара с новия Snapdragon 870. Освен това телефонът има тройна основна и двойна селфи камери, 90-херцов дисплей и поддържа 5G, а цената му в Китай е 310 долара за конфигурацията 6/128 GB.

Екранът е с диагонал 6.7 инач, резолюция Full HD+ и поддръжка за технологията HDR10. Батерията е с капацитет 5000 mAh и бързо зареждане при 20 вата.

Що се отнася до задната камера, тя е с 64 мегапикселов основен сензор. Той може да заснема 4К видео с честота на кадрите до 60 FPS и е допълнен от 16 мегапикселов ултраширокоъгълен, 2 мегапикселов за дълбочина и ToF сензор.

Предната камера е 16 мегапикселова, придружена от 8 мегапикселов вторичен сензор. Триковете на камерата включват режим на влогър, аудио увеличение и специален нощен режим за ниско-светлинна фотография. Безжичната свързаност се управлява от 5G и WiFi 6.

Всички новини
За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!

Няма коментари към тази новина !