Motorola Edge S ще дебютира на 26 януари

Offnews Последна промяна на 20 януари 2021 в 07:52 6983 0

motorola-edge-s-1-800x440

Qualcomm обяви новия си чипсет от висок клас – Snapdragon 870, който ще се използва за предстоящата вълна от бюджетни флагмани тази година.

В официалното си прессъобщение компанията споменава, че Motorola, iQOO, OnePlus, OPPO и Xiaomi ще са сред първите марки, които ще пуснат смартфони, задвижвани от Snapdragon 870. Сега Motorola направи собствено изявление, свързано с предстоящия й телефон, който ще използва най-новото предложение на Qualcomm.

Компанията, собственост на Lenovo използва официалния си акаунт в Weibo, за да обяви, че скоро ще пусне Motorola Edge S. Освен няколко тийзъра обаче, компанията не съобщава повече подробности за хардуера, дизайна, или възможностите на бъдещото си устройство.

Според слуховете, циркулиращи в мрежата, Motorola Edge S ще предложи 6.7 инчов FHD+ дисплей с честота на опресняване от 105 Hz и 64 мегапикселова камера.

Както стана ясно от съобщението на Qualcomm, някои от другите популярни марки също се готвят да пуснат своите предложения с новия Snapdragon 870 и сред тях са Xiaomi, OnePlua и OPPO. Включването на OnePlus в списъка всъщност е интересно, тъй като се говореше, че компанията ще пусне бюджетен флагман под името OnePlus 9 Lite и може би именно той ще се захранва от новия процесор на Qualcomm.

Всички новини
За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!

Няма коментари към тази новина !