Motorola Edge S пренаписва правилата за бюджетни флагмани през 2021 година

Offnews Последна промяна на 27 януари 2021 в 07:26 6422 0

Motorola току-що пусна устройство, което вероятно ще определи бюджетния водещ сегмент тази година. Най-новото предложение на компанията, собственост на Lenovo, се нарича Motorola Edge S и е първият смартфон на пазара, оборудван с най-новата версия на Qualcomm - Snapdragon 870 SoC. Освен това телефонът има тройна основна камера и двойна селфи камера, 90 Hz дисплей и поддържа 5G, а цената му е само 310 долара за конфигурацията 6/128 GB.

Разглеждайки по-подробно спецификациите на Motorola Edge S, забелязваме 6.7 инчов FHD+ HDR10 сертифициран дисплей със съотношение 21:9 и честота на опресняване 90 Hz, в чийто горен ляв ъгъл има два кръгли отвора за селфи камерата. Snapdragon 870 се грижи за работата, комбиниран с 6 GB оперативна и до 256 GB вградена памет и 5000 mAh батерия с 20 W бързо зареждане.

Що се отнася до задната камера, тя е с 64 мегапикселов основен сензор, който може да заснема 4К видео с честота на кадрите до 60 FPS и е допълнен от 16 мегапикселов ултраширокоъгълен, 2 мегапикселов за дълбочина и ToF сензор. Предната камера е 16 мегапикселова, придружена от 8 мегапикселов вторичен сензор. Триковете на камерата включват режим на влогър, аудио увеличение и специален нощен режим за ниско-светлинна фотография. Безжичната свързаност се управлява от 5G и WiFi 6.

Motorola Edge S вече е наличен за поръчки чрез официалния сайт на Lenovo в Китай и ще се продава от първата седмица на февруари. Що се отнася до цветовите опции, купувачите могат да избират между сребристи и сини нюанси с хладно градиентно покритие.

В международен план устройството може да дебютира като Moto G100 или Motorola Nio, но компанията още не е разкрила подробности за наличностите.

Всички новини
За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!

Няма коментари към тази новина !