motorola defy и изключително здрав

Offnews Последна промяна на 17 юни 2021 в 12:52 4674 0

_DSC7477

Motorola стартира изцяло нова линия на здрави мобилни телефони с модела motorola defy. За целта компанията си партнира с Bullitt Group, която има опит в производството на здрави мобилни телефони.

defy е водоустойчив телефон, сертифициран по индустриални стандарти (IP68) и може да бъде потопен на дълбочина 1,5 м за 35 минути, благодарение своя двойно изолиран корпус. Освен това, той е устойчив на падане от височина до 1,8 м и е сертифициран по военни стандарти (MIL SPEC 810H), тестван за издръжливост при екстремна температура, вибрации и изпускане.

Тази издръжливост означава, че можете да измивате motorola defy толкова често, колкото миете ръцете си. Това разбира се е важно за поддържането на добра хигиена.

Основната камера включва 48-мегапикселов сензор с технология Quad Pixel. Дисплеят е 6,5” HD+, защитен от закалено стъкло Corning Gorilla Glass Victus. Батерията е с капацитет 5000 mAh, дава до два дни издръжливост с един заряд и поддържа технологията за бързо зареждане TurboPower.

motorola defy се предлага в зелен металик или в черно, с текстуриран дизайн, който го прави по-лесен за хващане, както и със сваляща се каишка за китка. Той има още жак за слушалки и четец на отпечатъци разположен отзад на корпуса.

motorola defy ще бъде наличен в избрани пазари в Европа и Латинска Америка през следващите седмици с цена, стартираща от 329 евро.

Всички новини
За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!

Няма коментари към тази новина !