Moto G71 5G ще е телефон от среден клас с респектиращи спецификации

Offnews Последна промяна на 17 ноември 2021 в 06:46 254 0

The-Moto-G71-5G-looks-like-another-great-mid-ranger-that-you-wont-be-able-to-buy

Motorola се готви да направи това, което умее най-добре – бюджетен модел за различни пазари. Съобщава се, че следващото такова устройство носи кодовото име Corfu5G.

Името на красивия гръцки остров подчертава връзката му с Cyprus5G, известен още като Moto G51. Очаква се телефонът да е Moto G71 5G, който наскоро получи одобрение от регулаторните органи в Китай.

Сега почти всички негови ключови спецификации са разкрити от надежден източник - немският сайт TecHnikNews. Според данните Moto G71 5G ще пристигне с процесор Snapdragon 695, 8GB RAM и 128 GB място за съхранение.

Макар и да не е флагмански, този нов чипсет вероятно ще надмине Snapdragon 480+, захранващ Moto G51 5G. Същият чип ще захранва и още един претендент за титлата сред мидрейндърите - OnePlus Nord N20.

Освен това Moto G71 5G ще предложи мощна 5000 mAh батерия и изключително бързо 30W зареждане, сертификат за водо и прахо устойчивост IP52 и жак за слушалки. Любопитното е, че 6.3 инчовият му FullHD+ ще го направи по-компактен от предшественика му, а камерата му ще е с познатата тройна настройка, 50 мегапикселов основен сензор, 8 мегапикселов ултраширок и 2 мегапикселов макро.

Очаква се Moto G71 5G да е предназначен за Европа, Азия и Северна Америка. За съжаление все още няма данни кога ще дебютира той и на каква цена.

Всички новини
За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!

Няма коментари към тази новина !