Moto G Stylus пристига със страхотни нови функции, но без поддръжка на 5G

Offnews Последна промяна на 04 февруари 2022 в 06:23 517 0

MOTO-G-STYLUS-2022

Motorola официално обяви своя Moto G Stylus 2022. Новото устройство пристига с актуализиран дизайн и подобрени спецификации, но за съжаление без поддръжка на 5G мрежи.

Според компанията Moto G Stylus ще издигне креативността на ново ниво. С новия смартфон ще можете да снимате по-бързо от всякога и да се възползвате от универсалната 50 мегапикселова камера, масивен дисплей и свръхнадеждна двудневна батерия.

Освен това можете да контролирате точно всичко с вградения стилус, който ви позволява да записвате бележки, да редактирате, скицирате, копирате и поставяте, да маркирате екранни снимки и др. Любимите ви приложения се появяват в момента, в който извадите стилуса, така че винаги да са готови, когато ви потрябват.

https://www.youtube.com/watch?v=6HDzVlkypOU&t=2s

Стилусът е интегриран с приложението Moto Note, за да можете да започнете да пишете, без дори да се налага да отключвате телефона. При това цената на Moto G Stylus няма да е проблем за бюджета ви.

Новото устройство разполага с 6.8 инчов FHD дисплей с честота на опресняване 90Hz, 5000 mAh батерия, 128 GB съхранение, разширяемо чрез слот за microSD карти и до 6 GB RAM, в зависичост от региона. Освен това получавате чипсет MediaTek Helio G88, но няма поддръжка на 5G, защото Motorola предлага и втора версия с поддръжка на 5G и 100 долара по-висока цена.

Що се отнася до камерата, 50 мегапикселовият основен сензор е допълнен от 8 мегапикселов ултраширок и 2 мегапикселов за дълбочина. Селфи камерата е 16 мегапикселова.

Можете да поръчате предварително Moto G Stylus 2022 само за 299 долара от сайта на компанията, Amazon, BestBuy и Walmart. Ако държите на 5G поддръжка, ще трябва да похарчите 400 долара.

Всички новини
За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!

Няма коментари към тази новина !