Moto G Pure е новото предложение в средния клас на Motorola с цена от 160 долара

Offnews Последна промяна на 08 октомври 2021 в 06:53 179 0

moto-g-pure-deep-indigo-back-left-scaled

Motorola наскоро обяви ново устройство, което се присъединява към семейството Moto G. Новият Moto G Pure е създаден, за да достави устройство, което съдържа всичко нужно на достъпна цена. Той разполага с голям дисплей, дълготрайна батерия и други екстри за по-малко от 200 долара.

Moto G Pure предлага приличен 6.5 инчов дисплей Max Vision HD+ 269ppi, IPS TFT LCD със съотношение 20:9 и е снабден с батерия с капацитет от 4000 mAh, която може да издържи до два дни нормална употреба и поддържа 10 W бързо зареждане.

Що се отнася до камерата, тя е двойна с 13 мегапикселов основен сензор с автофокус и 2 мегапикселов за дълбочина. Тя ще ви осигури прекрасни портретни снимки, защото сензорите са проектирани да работят заедно, за да замъглят автоматично фона им.

Освен това камерата на Moto G Pure разполага с автоматично улавяне на усмивка, интелигентна композиция, HDR, активни снимки, серийни снимки и много други екстри. Има и итеграция с Google Lens, която ще я направи малко по-умна. Предната камера е с 5 мегапикселов сензор, който също предоставя страхотни функции и красота в портретен режим, за да ви помогне да изглеждате по-добре във всеки кадър.

Новото устройство се захранва от процесор MediaTek Helio G25 с 3 GB RAM и 32 GB за съхранение, но можете да разширите паметта до 512 GB с microSD карта. Телефонът идва и с рейтинг IP52 и водоотблъскващ дизайн, така че да не се притеснявате, ако разлеете вода върху него.

Всички новини
Най-четени Най-нови
За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!

Няма коментари към тази новина !