Масивно изтичане разкрива още подробности за серията Pixel 6

Offnews Последна промяна на 11 октомври 2021 в 07:21 344 0

sensor@2x-641x429

Google се готви да обяви серията Pixel 6 на 19 октомври. Компанията сама разкри част от спецификациите на бъдещите си устройства, а почти всичко останало се появи в интернет пространството под формата на течове.

Само преди дни изтекоха официални рендери на Pixel 6 и Pixel 6 Pro. Сега на сайта на Google се появи и банер, който според @evleaks показва Pixel 6 и потвърждава всичко, което вече знаем за устройството.

На сайта вече има подробности за първия по рода си персонализиран чип на компанията – Tensor, камерата на Pixel 6 с Magic Eraser and Face Unblur, скорости на зареждане, 120 Hz LTPO дисплей и др.

Въпреки, че уебсайтът не разкрива CPU, GPU или Neural core конфигурации, той говори за това как Tensor ще подобри потребителското изживяване с Pixel 6 и Pixel 6 Pro. Той разказва за “невероятното интелигентно” машинно обучение на Tensor, което ще ви позволи да извършвате сложни задачи като превод без интернет.

Освен това на сайта се посочва, че Tensor ще помогне серията Pixel 6 да постигне 80% по-висока производителност, а Google нарича новите смартфони “най-мощните телефони Pixel”. В допълнение компанията посочва, че чипът ще добави “тласък на магията на камерата”, предлагайки функции като Night Sight, Portrait Mode и Magic Eraser. Той ще включва и Titan M2 защита, която ще направи телефоните от серията още по-устойчиви на атаки.

Google подробно говори за ефективността на камерата, като потвърждава, че серията Pixel 6 ще има 50 мегапикселов основен широкоъгълен обектив. Според компанията новият сензор ще може да улови до 150% повече светлина, в сравнение с предните модели. Има и изображение, което сочи физическата разлика между Pixel 5 и Pixel 6.

Страницата потвърждава, че Pixel 6 Pro ще има 12 мегапикселова ултраширока камера и 48 мегапикселова телефото с 4х оптично увеличение, а при Pixel 6 ще липсва телефото камерата. Той ще има и по-слаба селфи камера, тъй като за Pixel 6 Pro се споменава 94-градусов FoV, който липсва при стандартния модел.

Освен това страницата разкрива новите възможности на софтуера на камерата. Благодарение на новия Tensor, серията Pixel 6 ще предостави “Magic Eraser”, с помощта на която ще можете да премахнете нежелани обекти от снимката. Гигантът работи и по функция Face Unblur, която ще може да премахне размацването на лицето, а портретите, заснети с телефоните Pixel 6 ще подчертават нюансите на различните типове кожа.

Материалът споменава и живота на батерията като “целодневен”, който трябва да издържи “повече от 24 часа дори на 5G”. Показана е и новата Pixel Stand, която ще захранва устройствата с 23W. Що се отнася до дисплея, Pixel 6 ще има 6.4 инчов гладък екран, докато Pixel 6 Pro ще пристигне с 6.7 инчов LTPO 120 Hz с възможност за достигане до 10 Hz. Gorilla Glass Victus и IP68 водоустойчивост се споменават и за двете устройства, заедно с петгодишни актуализации за сигурност.

Всички новини
Най-четени Най-нови
За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!

Няма коментари към тази новина !