Луксозните титениеви модели Apple Watch 6 се изчерпаха

Offnews Последна промяна на 02 август 2021 в 05:55 4408 0

Apple Watch

Apple може би е подценила търсенето на луксозните си титениеви модели Apple Watch 6. Както отбелязва Марк Гурман от Bloomberg, часовниците към момента са недостъпни в онлайн магазините на компанията в САЩ и други страни, независимо дали за доставка, или покупка.

В своя бюлитен "Power On" Гурман спекулира, че Apple е подценила търсенето. Вероятно компанията е поръчала малък брой титаниеви модели часовници и е спряла производството преди месеци в очакване фокусът да се прехвърли върху Series 7, но поради относително високите продажби, те са се изчерпали преждевременно.

Ако това е вярно, то луксозните Apple Watch със сигурност са се справили по-добре от очакваното. Всъщност не е сигурно дали Apple ще предлага титаниеви модели в серия 7 или не.

Компанията често сменя стратегията си по отношение на Watch Edition, като премахна солидните златни модели в полза на по-достъпните керамични и в крайна сметка титаниеви часовници. Сега гигантът може да реши, че разходите за производство на луксозни Apple Watch не оправдават сравнително оскъдните продажби.

Всъщност винаги ще има модели Hermes, ако искате да сте по-различни. В същото време обаче титаниевите версии на практика не са толкова по-скъпи и могат да служат като модел, който привлича ентусиасти и по-богати купувачи.

Виж още за:
За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!

Няма коментари към тази новина !