Лоши новини за старта на Apple Watch Series 7

Offnews Последна промяна на 06 октомври 2021 в 06:18 293 0

apple-event-iphone-13-pro-max-21

Стартът на предварителните поръчки на Apple Watch Series 7 най-сетне има конкретна дата и това е 8 октомври, точно както твърдяха част от слуховете. Доставките ще започнат седмица след това на 15 октомври.

Няколко седмици преди есенното събитие на Apple обаче, слуховете сочеха, че компанията се бъри с няколко неочаквани производствени проблема на Apple Watch Series 7. Вътрешни източници дори твърдяха, че може да се наложи гигантът да отложи пускането на носимото усторойство. Друг вариант беше представянето му, но отлагане на предварителните поръчки и доставките.

По това време слуховете гласяха, че часовникът ще получи масивен редизайн. Очакваха се плоски ръбове и по-голям екран. По време на пресконференцията обаче, Apple доказа, че тези течове не са истина. Серия 7 изглежда като предходните модели, въпреки че разполага с по-голям дисплей.

След като компанията най-сетне обяви датите на предварителни поръчки и доставки, Джон Просър отново се завръща с лоши новини за Apple Watch. Според него масовото производство е започнало едва преди месец и компанията няма достатъчно запаси, зада задоволи търсенето.

Просър съветва феновете на марката, които искат да поръчат часовника да го направят веднага, щом предварителните поръчки стартират в петък. Така те ще имат надежда да получат някоя от малкото бройки следващия петък.

Всъщност вече стана ясно, че iPhone 13 се разпродаде по време на предварителните поръчки преди няколко седмици, а това е устройство, което Apple произвежда в огромни количества. От друга страна компанията ще приема поръчки за Apple Watch в над 50 държави, което означава, че се надява да достави много бройки седмица по-късно. Можем само да се надяваме, че този път информацията на Джон Просър няма да се окаже вярна.

Както знаете Apple Watch Series 7 се предлага в два размера – 41 и 45 мм. Всеки от тях идва в три варианта на корпуса – алуминий, неръждаема стомана и титан, които пък на свой ред се предлагат в няколко цвята, които можете да комбинирате с всякакви кашики. Това означава, че ще трябва да изберете предварително кой модел и цвят искате, за да не губите време при предварителната поръчка.

Виж още за:
Всички новини
За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!

Няма коментари към тази новина !