Любителите на качествения звук се събират този уикенд в Пловдив на NEXT GEN Hi-Fi EXPO

Вижте акцентите в първото издание на шоуто под тепетата

Offnews Последна промяна на 10 ноември 2023 в 14:49 792 0

NEXT GEN Hi-Fi EXPO
NEXT GEN Hi-Fi EXPO

За всички фенове на висококачествения звук и аудио техниката този уикенд ще се проведе първото издание на NEXT GEN Hi-Fi EXPO в гр. Пловдив. Събитието ще събере в хотел Тримонциум някои от най-впечатляващите иновации и марки в сферата на слушалките, усилвателите, грамофоните и други технологични продукти.

Посетителите на шоуто ще имат възможност за първи път в България да се запознаят от близо с усилвателите от висок клас Musical Fidelity и да изпробват техния нов модел A1, който дава нова перспектива във висококачествения звук, затворена в класическия дизайн, характерен за марката.

Друг нов бранд, който ще бъде представен за първи път у нас на изложението в Пловдив, е Austrian Audio с неговите Hi-Fi продукти, фокусирани върху технологичните иновации и освобождаване креативността на потребителите. Компанията е създадена през 2017 г., но стъпва на австрийските инженерни традиции и опит, водещи началото си от преди повече от три века. На шоуто под тепетата ще бъде изложен най-новият им продукт – слушалките The Composer, създадени за познавачи и музикални професионалисти.

Посетителите ще имат възможността да се запознаят и с новия бранд HEDD и неговите нови слушалки HEDDphone Two с AIR драйвери, които предлагат нов подход към аудио възпроизвеждането. Те са оптимизирани за създаване на аудио съдържание, миксиране и мастериране. Ще бъде представено и специално съчетание между аудиофилския грамофон Signature 12, усилвателя Nuvista и колоните Focal. Сред експонатите ще е и колекционерски Pink Floyd грамофон.

Специални гости на събитието ще са Ищван Шекерес, експерт по аналогово аудио в Audio-Technica и Винсънт Люк, главен изпълнителен директор на IFI, които ще споделят пред посетителите своите познания и опит. Общо над 100 модерни слушалки в различни ценови категории, усилватели, колони, грамофони ще бъдат предоставени на изложението. Разбира се, в неговия фокус си остават двете най-скъпи слушалки в света към момента – Sennheiser HE1 и Hifiman Shangri-La SR, които се предлагат на цени от съответно 140 000 лв. и 110 000 лева.

Организатор на събитието е българският вносител на аудио техника V System. То ще се проведе на 11 и 12 ноември, а входът е свободен за всички любители на звука и аудио иновациите.

Всички новини
Най-четени Най-нови
За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!

Няма коментари към тази новина !