LG ще продава Velvet 2 Pro и Rollable на свои служители в Корея

Offnews Последна промяна на 17 май 2021 в 15:34 5507 0

Velvet 2 Pro

Преди време LG реши да излезе от бизнеса със смартфони, което донякъде беше очаквано заради слабите резултати на компанията. Това развитие на нещата означава, че няма да видим и някои от моделите, които корейците разработваха последно.

Сред тях са и Velvet 2 Pro, както и телефонът с навиващ се екран LG Rollable, който щеше да е първият по рода си. Изглежда обаче ограничен брой от моделите все пак са били произведени.

По данни на лийкъра @FrontTron, ексклузивен достъп до тях ще имат служителите на LG в Южна Корея. Те ще могат да закупят гореспоменатите устройства.

Няма детайли за цената и наличностите от LG Rollable, но има данни за Velvet 2 Pro. Според изтеклата информация, приблизително 3000 бр. от него ще бъдат продадени с цена от 170 долара за брой.

Служителите ще могат да закупят не повече от два броя смартфона, като препродажбата е забранена. Устройствата ще са с гаранция от шест месеца или до изчерпване на резервните части.

Не се планират софтуерни обновления. Velvet 2 Pro се предлага в черен, бронз и слонова кост. Дизайнът му е доста наподобяващ на този на първото поколение на устройството.

Всички новини
За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!

Няма коментари към тази новина !